16.mars kl. 17:45 // Mestres Wåge Arquitectes (no/es)

  Sist oppdatert 11.03.2017
Nå har du muligheten til å få med deg nok en interessant og inspirerende kveldsforelesning i OAF.

Torsdag 16. mars kommer Mestres Wåge Arquitectes til Oslo Arkitektforening i Josefines Gate for å snakke om flere av prosjektene de arbeider med. Dette vil bli en flott mulighet til å få en fyldig presentasjon av vinnerforslaget for nytt kunstmuseum i Kristiansand «Silosamlingen».

Med to nylige 1.premier i de åpne internasjonale konkurransene for Kunstsiloen i Kristiansand og Trygve Lies plass på Furuseth (Mestres Wåge/ MX_SI), har Mestres Wåge Arquitectes virkelig synliggjort seg i det norske arkitekturmiljøet. 
Kontoret ble startet av Maria Mestres (Spania), og Magnus Wåge (Norge) i 2005 og har siden det vært basert i Barcelona.

Mestres Wåge Arquitectes arbeider med oppdrag i varierende størrelser og program, og tilnærmer seg urbanisme og arkitektur som tett sammenhengende disipliner. De søker metodisk etter enkle arkitektoniske synteser som svar på sammensatte kontekster.

Siden oppstarten av kontoret har de vunnet og blitt premiert i en rekke konkurranser i Spania og Norge. Blant annet er Førde rådhus, som ble nominert til Arkitekturprisen 2015, gjennomført som resultat av seier i en prekvalifisert konkurranse.

Hvis du vil lese litt mer om arkitektene kan du se på hjemmesiden deres: http://www.mestreswage.com/