3RW Arkitekter

Tekst Hector Pina Barros Sist oppdatert 12.04.2017
Til denne kvelden har BAF gleden av å invitere våre medlemmer og andre interesserte til en selvpresentasjon av 3RW Arkitekter AS. 3RW er et Bergensbasert arkitektbyrå som ble etablert høsten 1999. Siden da har kontoret vokst og fått anledning til å jobbe med et vidt spenn av prosjekter.

I dag er kontoret ett av Bergens mest profilerte kontorer i nasjonal og internasjonal sammenheng. Kontoret jobber med prosjekter som spenner over hele skalaen, fra interiørarkitektur til store og komplekse planleggingsprosjekter, og med oppdragsgivere fra både privat og offentlig sektor. 

3RW har en nettverksorientert og tverrfaglig arbeidsmetodikk; det heter at ”å skape arkitektur og et dynamisk samfunn er en for stor oppgave for arkitektur alene”. I tillegg til de naturlige ingeniørfagene har 3RW i løpet av årene også inngått samarbeid med blant annet kunstnere, antropologer, geografer, scenografer, økologer og forfattere for å få en bred diskusjon om våre omgivelser. Flere av 3RW kontormedlemmer underviser også ved Bergen arkitekthøyskole (BAS). 

For mer informasjon om kontoret: www.3rw.no

Tid: Onsdag 19. april kl. 19.00
Sted: Alver på Litteraturhuset i Bergen