FutureBuilt2017 – programmet er klart

  Sist oppdatert 28.03.2017
Kan vi bygge oss ut av klimakrisen? Det kan vi, i følge eiendomsbransjens visjoner for 2050. Veien mot klimavennlige bygg og byer 2050 er tema for årets FutureBuilt-konferanse, som finner sted 8. og 9. juni. Early Bird-pris til 19. april.

Det handler om å ommøblere gatene og bo litt tettere, bruke og produsere energi litt smartere, sirkulere bygg og materialer i stedet for å kaste dem og produsere arkitektur og byggevarer med null utslipp. Det er ikke spesielt vanskelig og vi kan gjøre det i dag. Til årets FutureBuilt-konferanse har vi hentet inn både internasjonale foredragsholdere og lokale eksperter og entusiaster med visjonene og løsningene i lomma.

Kom, se og hør, møt likesinnede og bli inspirert - på Norges viktigste møteplass for alle som er opptatt av klimavennlig byutvikling og arkitektur.

To fulle dager
Dag 1: Hoved-konferanse i Bærum Kulturhus i Sandvika. Årets program tar utgangspunkt i eiendomssektorens veikart mot 2050. Vi viser hvordan løsningene vi trenger for å realisere eiendomssektorens fremtidsvisjoner allerede finnes, og at de mest innovative byene og byggeprosjektene allerede er godt i gang med å gjøre visjoner til virkelighet.

Dag 2: Her kan du velge mellom Rullende seminar med besøk til fire ferske FutureBuilt-prosjekter, eller halvdagsseminaret Nullutslippsbyen - case Fornebu, hvor vi viser hvordan forslaget fra Bærums klimapanel om et utslippsfritt Fornebu i løpet av de neste 10 årene kan omsettes til harde fakta på bakken.

Årets konferanseprogram er utarbeidet i samarbeid med Grønn Byggallianse og Smart City Bærum.

Praktisk informasjon
Hovedkonferanse
8. juni kl. 09.00-17.15 (registrering fra kl. 08.00)
Sted: Bærum Kulturhus, Sandvika

Parallell 1: Rullende seminar
9. juni kl. 08.00-16.15
Adresse: Oppmøte på Brynseng skole, Brynsengfaret 8-12, Oslo
Adkomst: Brynseng skole ligger rett ved Brynseng T-banestasjon

Parallell 2: Nullutslippsbyen - case Fornebu. Halvdagsseminar
9. juni kl. 09.00-13.00
Adresse: The Local på Fornebuporten, Oksenøyveien 10, 1366 Lysaker
Adkomst: Buss 31, 28, 36E og 24. Holdeplass  Fornebuparken

Meld deg på via Futurebuilt.no

Merk at det er Early Bird-pris frem til 19. april!