Materialltreff 9.3.2017. Foto: NAL.

100 kundemøter på 10 minutter

  Sist oppdatert 19.05.2017
Materialtreff er en arena for utvalgte leverandører og arkitektbransjen hvor det utveksles informasjon og kunnskap om det siste på markedet innen ulike produktkategorier.

Hvert materialtreff består av 8 til 10 leverandør hvor hver får ti minutter presentasjonstid. Med i overkant av hundre lydhøre deltakere i salen blir dette en svært effektiv måte å presentere sine produkter og tjenester. I etterkant av presentesjonene er det satt av tid til mingling og samtalte med de ulike leverandørene. Dette gir en gylden anledning til å skaffe seg viktige prospekter og kontakter inn i arkitekfirmaene.

Materialtreff om solfangere og solceller i bygg i mai 2013

110 lydhøre interessenter hørte på åtte ulike presentasjoner og vi tok turen innom for å ta temperaturen.

DSC_1111DSC_1111DSC_1111- Vi jobber hele tiden med å oppsøke ulike prospekter, men har i dag fått mulighet til å gjennomføre hundre små kundemøter på ti minutter, sier Arne Saugstad, salgsdirektør i Aventa AS. Dette har vært et fint treffpunkt med motiverte deltakere. Jeg registrerer at mange av visittkortene har forsvunnet på kort tid. Vi ser på dette som en langsiktig investering som lover godt for fremtidige prospekter. Det er imponerende at så mange har tatt turen hit i dag for å høre om mine produkter, avslutter Saugstad. Her sammen med Åse Sørensen fra Norsk Solenergiforening.

DSC_1081DSC_1081Fra Danmark har Karl Andreassen, salgsdirektør i Greenscan, kommet ens ærend for å møte det norske markedet. - Dette er en ny og spennende måte å treffe helt riktig målgruppe på. Vi er stolte av våre produkter og dette gir meg muligheten til å presentere oss med fokus på det jeg ønsker å vektlegge av positive egenskaper. Det skjer en rivende produktutvikling i bransjen og dette er en fin måte å se hva våre konkurrenter tilbyr.

 

DSC_1100DSC_1100DSC_1031DSC_1031

Mange har funnet veien til standområdet og her står arkitekt Marianne Florenius fra LPO arkitekter. Hun er her etter oppfordring fra oppdragsgiver og ser en klar nytte i å hente informasjon om det siste innen solenergi. Her treffer vi også Jørn Strømholm fra Grønn Teknologi Norge, som jobber med renovering av bygg. Han har også deltatt på tidligere frokostmøter i NAL-regi for å hente inspirasjon og kunnskap for å bli stadig bedre i sitt arbeid.

kontakt

  • Marthe Heir Stene
    Markeds- og kommunikasjonsrådgiver
    e-post