Bli arkitekt MNAL du også!

Tekst Marthe H. Stene Sist oppdatert 07.09.2017
Meld deg inn før 30. september og få ett valgfritt kurs eller nettkurs gratis (verdi inntil kr 3 800,-). I tillegg får du også boken ”Made in Norway — New Norwegian Architecture” til en verdi av kr 349,-.

Melder du deg inn, blir du en del av det faglige fellesskapet våre medlemmer setter stor pris på og du vil få tilgang til alle tjenestene i regi av NAL og lokalforeningene.

Betingelser: Kampanjen gjelder innmeldinger som ordinært medlem i perioden 1. juli til 30. september 2017. Deltakelse på kurs/nettkurs må skje i løpet av 2017. NB! Det valgfrie kurset omfatter ikke Arkitekturdagen 2017.

Bruk kodeordet «NAL 2017» i kommentarfeltet i både innmeldingen og påmeldingen til det valgfrie kurset/nettkurset.

 

Medlemskap i NAL

NAL jobber for å fremme god arkitektur og arkitekters felles interesser. Som medlem bidrar du til et faglig fellesskap og nettverk, og gjør det mulig for NAL å være pådriver for en politikk som skaper gode rammevilkår for arkitektur og stedsutvikling.

NAL har blant annet jobbet offensivt for å forhindre at ny teknisk forskrift (TEK17) skal redusere boligkvaliteten, og dette har vi nå endelig fått gjennomslag for. Fordi arkitekter bryr seg, både om arkitektur, og om folks hverdag og helse, og er engasjert i NAL, så er viktige boligkvaliteter i norske nybygg sikret. Som en viktig rådgiver og tilrettelegger for arkitektkonkurranser i Norge, og jobber NAL også med en rekke forbildeprosjekter innen miljø og bærekraft. 

Med lokalforeninger spredt over hele landet, er det store muligheter for faglige og sosiale møteplasser i ditt nærmiljø. Våre medlemmer holdes oppdatert på siste nytt innen fagfeltet gjennom våre tidsskrifter, hvor vi presenterer det fremste innen norsk arkitektur. NAL tilbyr også arkitektfaglig etterutdanning og kompetanseheving. 

Medlemsfordeler:

 Øvrige fordeler:


Fyll ut søknadsskjema og bli arkitekt MNAL du også!

Vilkår for medlemskap

Spesielle vilkår gjelder for å bli godkjent som medlem. Arkitektstudenter ved de tre godkjente norske arkitektskolene, og norske studenter ved godkjente skoler i utlandet, kan søke om studentmedlemskap til spesialpris. Informasjon om kontingent og priser finner du her.

De som ikke fyller kravene til ordinært medlemskap,  har mulighet til å søke på spesielle vilkår. Egne retningslinjer er utarbeidet, og det stilles krav til dokumentsjon. Søknadsfrist for denne type søknader er 15. oktober hvert år. Søknader behandles samlet av Pris- og stipendkomiteen som innstiller overfor NALs styre som beslutter opptak eller avslag. Avslag skal begrunnes. Svar kan ikke påregnes før på vårparten påfølgende år. Retningslinjene kan leses her.

Ta gjerne kontakt med oss i NAL dersom du har spørsmål.

 

Våre avtalepartnere:

PrintPrint

Som privatperson får du opptil 18% på forsikringer, mens arkitektkontorer har en avtalerabatt på 20% på bedriftsforsikringer når du har et medlemskap i NAL.
Les mer


 

 Skjermbilde 2015-04-07 kl. 15.25.06

Nasjonalmuseet – Arkitektur

Alle medlemmer av NAL kommer gratis inn alle dager på Nasjonalmuseet – Arkitektur.

Les mer om museets utstillinger

 

 

 

t-energi_635x100t-energi_635x100

Levering fornybar og miljøvennlig energi med rabatt på administrasjonsgebyr og produkter. Telinet gir deg gjennom "Topp5 Garanti" en prissikring på strømavtale gjennom hele året. 
Les mer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

kontakt

  • Norske arkitekters landsforbund
    Tlf. 23 33 25 00
    E-post 

Kurs og etterutdanning

  • Få oversikt over kurs til medlemspriser
Les mer »