Vinnerutkastet "Veien videre" av KOHT Arkitekter.

Nystartet kontor vant idékonkurransen om ny NTNU-campus

Tekst Geirmund Barsnes / NAL Sist oppdatert 09.06.2017
Med utkastet "Veien videre", stakk KOHT Arkitekter av med seieren i den åpne idékonkurransen om en samlet byintegrert campus for NTNU i Trondheim.

I følge juryen er Veien videre det utkastet som best ivaretar evalueringskriteriene, med et godt konsept for campusutviklingen. Blant utkastene i konkurransen representerer vinnerutkastet løsningen som samtidig gir størst gevinster for både NTNU og byen.

Om vinnerutkastet sier juryen følgende: ”Veien videre viser et tydelig og gjennomtenkt grep for NTNU’s fremtidige campusutvikling. Forslaget er besnærende og har det konseptet som best ivaretar potensialet for å tilføre urbane kvaliteter til bydelen…”

KOHT Arkitekter består av Anders Olivarius Bjørneseth (26), Kenneth Larssen Lønning (25), Jonas Velken Kverneland (27) og Christopher Wilkens (32). Kontoret har også hevdet seg i en rekke andre konkurranser det siste året.

På dette prosjektet har KOHT Arkitekter samarbeidet med følgende aktører:

  • Øystein Grønning, Migrant AS
  • SLA Norge AS
  • Aga Skorupka, LÉVA Urban Design AS
  • Lars Ole Ødegaard, Rambøll Trafikk

Video laget av NTNU.

Se juryens rapport

Se NTNUs pressemelding

Se KOHT Arkitektes nettside

01 Parkbygget og bebyggelsen i Klæbuveien01 Parkbygget og bebyggelsen i Klæbuveien01 Parkbygget og bebyggelsen i Klæbuveien01 Parkbygget og bebyggelsen i KlæbuveienVinnerutkastet "Veien videre" av KOHT Arkitekter.