Torsdag 27. april kl. 18:00 // Oopeaa + Jägnefält Milton - Finsk og Svensk arkitektur

  Sist oppdatert 23.04.2017
Oslo Arkitektforening har gleden av å ønske Anssi Lassila (fra Office for Peripheral Architecture) og Konrad Milton (fra Jägnefält Milton arkitekter) velkommen til en diskusjon om nordiske tradisjoner i moderne kontemporær arkitektur.

Oopeaa ble etablert i 2001 og er i dag basert i både Seinäjoki og Helsinki. De arbeider i et bredt spekter i mange ulike skala: alt i fra kirker, barnehager, boliger og byplanlegging.Kontoret er kjent for sine nye metoder og kreative løsninger innen arkitektur som kombinerer skulpturelle former med tradisjonelle materialer og innovative teknikker. OOPEAA vant Finlandia-prisen for arkitektur 2015, Wood Architecture Award 2015, the American Architecture Prize 2016, og ble nominert til Mies van der Rohe European Prize i 2017.

Jägnefält Milton er basert i Stockholm og har siden starten for syv år siden jobbet med konkurranser og oppdrag som ofte har resultert i en arkitektur som hovedsakelig fokuserer på stedets kontekst. Med tiden og med økende erfaring har kontoret tatt på seg mer komplekse prosjekter, men interessen for det eksisterende, det synlige og det skjulte - har alltid hatt en ledende rolle i deres arbeider. 

Vi håper at du er like ivrig som oss på å høre mer om disse to veldig interessante Finske og Svenske arkitektene og deres bruk av nordiske tradisjoner, teknikker og materialer i deres moderne arkitekturproduksjon. Kom og bli inspirert!

Hvis du vil lese litt mer om arkitektene, kan du se på hjemmesiden deres:www.oopeaa.com   www.jagnefaltmilton.se

Oslo Arkitektforening - Josefine gate 34 - torsdag 27. april kl. 18-20