Wildcard

 • "Ibsenbiblioteket" – også tilrettelagt for Wildcard

  16.02.2018

  Ett av de tre teamene som skal velges i parallelloppdraget for Ibsenbiblioteket skal være et yngre, nyetablert kontor (Wildcard).

 • Wildcard Hesselbrand med paviljong på Stockholm Furniture & Light Fair

  09.02.2018

  Hesselbrand har designet paviljongen Rooms House (Kärnhuset på svensk), et samarbeid med Tidskriften Rum, som stilles ut på årets Stockholm Furniture & Light Fair. Paviljongen er en modell i skala 1:1 av Hesselbrands visjon for fremtidens familiebolig.

 • Reduserte priser på NALs kurs for Wildcard MNAL

  09.01.2018

  Fra 1.1.2018 tilbyr NAL reduserte priser til medlemmer av NAL med kontorer registrert på Wildcardlisten.

 • Wildcardordningen – innspillsmøte 12. januar 2018

  22.12.2017

  NAL inviterer til innspillsmøte om Wildcardordningen. Wildcard-kontorene og unge arkitekter inviteres spesielt. Benytt anledningen til å komme med dine innspill.

 • NAL gjenopptar Wildcard

  30.03.2017

  NAL gjenopptar Wildcardordningen på eget initiativ, og i første omgang med egne midler. Vi oppfordrer unge arkitektvirksomheter med partnere under 40 år i etablerings- eller oppbyggingsfasen til å registrere seg.

 • Kulturdepartementet kutter støtten til Wildcard-ordningen

  17.06.2015 # Fagpolitikk , Norsk og internasjonal arkitekturpolitikk

  Tidligere i år anbefalte departementet en videreføring og ga signaler om tilskudd til ordningen. NAL fikk nylig beskjed om at det likevel ikke bevilges penger til Wildcard i 2015.

 • Norsk Wildcard fikk amerikansk designpris i NYC

  19.03.2015

  Konkurranseutkastet til ny kirke ved Tana bru i Finnmark ”Artic Church” forfattet av Wildcardkontoret Don Lawrence Arkitekter (Oslo) i samarbeid med OBRA Architects (New York, Beijing, Seoul) og Verte Landskap – arkitektur (Alta) er valgt ut som et av 35 prosjekter som får American Institute of Architects New York sin Design Merit Award 2015.

 • Vellykkede møter i regionene

  09.02.2015

  I januar besøkte NAL Trondheim og Bergen for å fremme bruken av arkitektkonkurranser som prosessform blant oppdragsgivere. I tillegg ble det arrangert en WildWood-kveld der nyetablerte arkitekter fikk mulighet til å presentere seg og sitt nyeste arbeid.

 • Wildwoodkveld i Trondheim og Bergen

  13.01.2015

  Wildcardordningen, i samarbeid med Tre og By, inviterer til Wildwood-kveld i Trondheim 22. januar og i Bergen 29. januar.

 • Ny konkurranse der Wildcard oppfordres til å søke

  18.12.2014

  Alta kommune har nylig utlyst en ny begrenset arkitektkonkurranser om Alta Omsorgssenter der Wildcard oppfordres til å søke.

 • Fullt hus på temakvelden WILDWOOD

  21.10.2014

  Onsdag 15. oktober åpnet Massiv Lust dørene til en temakveld under fanen WILDWOOD i regi av Wildcard og Tre og by. Med nærmere 100 deltagere, tre spennende foredragsholdere og et engasjert publikum ble det en interessant og, ikke minst, lærerik kveld på Ensjø.

 • Temakveld: WILDWOOD - unge arkitekter for en fremtidsrettet trearkitektur!

  02.10.2014

  Massiv Lust ble nylig tildelt den nye nordiske treprisen ”Nordic Wood Price” under Forum Holzbau-konferansen i Trondheim. 15. oktober åpner de dørene til sitt arkitektkontor i Oslo for å skape en læringsarena for unge arkitekter.

 • Stenberg/Sørensen stiller ut på Stenersenmuseet.

  28.08.2014

  Arbeidsfellesskapet Stenberg/Sørensen stiller ut arbeider i utstillingen "Gjennom naturen – en røff guide” på Stenersenmuseet fra i dag 29.8 til 14.12.

 • Wildcardkontorer deltar på Oslo Åpne Hus og Oslo Kulturnatt

  30.06.2014

  I kveld fredag 12. september er det Oslo Kulturnatt og i helgen går Åpne Hus av stabelen. Flere Wildcardkontorer holder sine kontorer og prosjekter åpent for publikum.

 • Wildcardkontor ønskes til Oslo Åpne Hus

  29.04.2014

  Oslo Åpne Hus inviterer Wildcard-kontorer til å delta i Oslo Åpne Hus fredag 12. september 2014. Denne dagen er et samarbeid mellom Oslo Åpne Hus og Oslo Kulturnatt, og er en fin anledning til å markedsføre seg mot et stort publikum.

 • Wildcard vant Krekke

  11.04.2014

  Prosjektet ”Desire Line” stakk av med seieren i den begrensede konkurransen om Krekke-rasteplass og nærmiljøanlegg. Forfatterne bak prosjektet var konkurransens Wildcard: Lala Tøyen + Pushak, Oslo.

 • - Vis fram idealene dine og fortell historier!

  18.03.2014

  Drøyt 70 kom på Wildcardordningens kveldsmøte om digital profilering på DogA i forrige uke. Kreativ leder Eva Sannum, Geelmuyden Kiese, journalist Cecilie Klem, Arkitektnytt og Hans Martin F. Halleraker fra student-konkurransen 120 HOURS, gav nyttige innspill til hvorfor også arkitekter bør tenke merkevarebygging og bli mer synlige i sosiale medier.

 • Kunnskap er ferskvare

  13.03.2014

  Da NAL for to år siden etablerte en mentorordning som en del av Wildcard-satsningen, var det for å skape en arena for kunnskapsoverføring og gjensidig inspirasjon.

 • Wildcardkveld: Bevisst eller bevisstløs? Hvordan fremstå attraktiv på nettet?

  27.02.2014

  Er du bevisst din egen merkevare på nett? Kreativ leder Eva Sannum, Geelmuyden Kiese, journalist Cecilie Klem, Arkitektnytt og Hans Martin F. Halleraker fra student-konkurransen 120 HOURS, forteller hvordan du med små grep kan endre din merkevare og synlighet dramatisk.

 • Invitasjon til parallelloppdrag i Stavanger

  21.01.2014

  Firmaet Thorleif Sunde AS eier en større sentrumseiendom i Løkkeveien 97/99 i Stavanger, tett inntil den fredede trehusbebyggelsen Gamle Stavanger. Firmaet ønsker nå å utvikle eiendommen videre og ønsker å utfordre arkitekter til et mulighetsstudie på konseptuelt nivå.

kontakt