Wildcard

 • Wildcard på Oslo Future Living - og spesialpris!

  16.05.2018

  Wildcard-kontorene Topic, Kaleidoscope Nordic og Austigard Arkitektur får en plass på scenen på konferansen Oslo Future Living som arrangeres 23. mai på SALT i Oslo. I tillegg får alle de syv som sendte inn forslag en utstillingsplass. Wildcardkontorer som ønsker å delta på konferansen, får spesialpris!

 • Ettermiddagsseminar 31. mai: Å starte eget firma

  15.05.2018

  NAL og OAF inviterer Wildcardkontorer og unge arkitekter til ettermiddagsseminar om å starte eget firma. Du får blant annet innsikt i ulike selskapsformer og avtaler samt IT-sikkerhet og hvordan du kan komme i gang med gode og fleksible IT-løsninger.

 • Fra stasjon til sted - visjoner for Lørenskog

  14.05.2018

  Et spennende nytt oppdrag som også vil være rettet mot Wildcard-kontorene, er på trappene. NAL oppfordrer alle interesserte til å følge med på Doffin, da utlysningen vil publiseres innen kort tid.

 • Wildcard + dobbelt dansk i Skien

  23.04.2018

  JAJA Architects og Arkitema ble denne uken valgt ut til å bidra i parallelloppdraget for Ibsenbiblioteket i Skien. I tillegg er det Oslobaserte Wildcard-kontoret Holt O’Brien engasjert i prosessen, i samarbeid med norske Gattaca, AP+E fra Irland og italienske De Gayardon Bureau.

 • Gratis workshop for Wildcard: Metoder for utvidet medvirkning i plansaker

  03.04.2018

  I workshopen 12. april får du delta i en samtale etter metoden "The Circle Way". Vi skal praktisere medvirkning og gå i dybden for å finne ut hvorfor og hvordan medvirkning i plansaker kan gi wildcard-kontor oppdrag og inntekter. Workshopen ledes av Anne Wodstrup, arkitekt og daglig leder i URBA AS og en av Wildcard mentorene.

 • "Open Call" for unge arkitekter (Wildcard)

  23.03.2018

  Festivalen Oslo Future Living ønsker å gi unge og nyetablerte arkitektkontorer en plass på scenen for å vise seg frem foran eiendomsbransjen.

 • "Ibsenbiblioteket" – også tilrettelagt for Wildcard

  16.02.2018

  Ett av de tre teamene som skal velges i parallelloppdraget for Ibsenbiblioteket skal være et yngre, nyetablert kontor (Wildcard).

 • Wildcard Hesselbrand med paviljong på Stockholm Furniture & Light Fair

  09.02.2018

  Hesselbrand har designet paviljongen Rooms House (Kärnhuset på svensk), et samarbeid med Tidskriften Rum, som stilles ut på årets Stockholm Furniture & Light Fair. Paviljongen er en modell i skala 1:1 av Hesselbrands visjon for fremtidens familiebolig.

 • Reduserte priser på NALs kurs for Wildcard MNAL

  09.01.2018

  Fra 1.1.2018 tilbyr NAL reduserte priser til medlemmer av NAL med kontorer registrert på Wildcardlisten.

 • Wildcardordningen – innspillsmøte 12. januar 2018

  22.12.2017

  NAL inviterer til innspillsmøte om Wildcardordningen. Wildcard-kontorene og unge arkitekter inviteres spesielt. Benytt anledningen til å komme med dine innspill.

 • NAL gjenopptar Wildcard

  30.03.2017

  NAL gjenopptar Wildcardordningen på eget initiativ, og i første omgang med egne midler. Vi oppfordrer unge arkitektvirksomheter med partnere under 40 år i etablerings- eller oppbyggingsfasen til å registrere seg.

 • Kulturdepartementet kutter støtten til Wildcard-ordningen

  17.06.2015 # Fagpolitikk , Norsk og internasjonal arkitekturpolitikk

  Tidligere i år anbefalte departementet en videreføring og ga signaler om tilskudd til ordningen. NAL fikk nylig beskjed om at det likevel ikke bevilges penger til Wildcard i 2015.

 • Norsk Wildcard fikk amerikansk designpris i NYC

  19.03.2015

  Konkurranseutkastet til ny kirke ved Tana bru i Finnmark ”Artic Church” forfattet av Wildcardkontoret Don Lawrence Arkitekter (Oslo) i samarbeid med OBRA Architects (New York, Beijing, Seoul) og Verte Landskap – arkitektur (Alta) er valgt ut som et av 35 prosjekter som får American Institute of Architects New York sin Design Merit Award 2015.

 • Vellykkede møter i regionene

  09.02.2015

  I januar besøkte NAL Trondheim og Bergen for å fremme bruken av arkitektkonkurranser som prosessform blant oppdragsgivere. I tillegg ble det arrangert en WildWood-kveld der nyetablerte arkitekter fikk mulighet til å presentere seg og sitt nyeste arbeid.

 • Wildwoodkveld i Trondheim og Bergen

  13.01.2015

  Wildcardordningen, i samarbeid med Tre og By, inviterer til Wildwood-kveld i Trondheim 22. januar og i Bergen 29. januar.

 • Ny konkurranse der Wildcard oppfordres til å søke

  18.12.2014

  Alta kommune har nylig utlyst en ny begrenset arkitektkonkurranser om Alta Omsorgssenter der Wildcard oppfordres til å søke.

 • Fullt hus på temakvelden WILDWOOD

  21.10.2014

  Onsdag 15. oktober åpnet Massiv Lust dørene til en temakveld under fanen WILDWOOD i regi av Wildcard og Tre og by. Med nærmere 100 deltagere, tre spennende foredragsholdere og et engasjert publikum ble det en interessant og, ikke minst, lærerik kveld på Ensjø.

 • Temakveld: WILDWOOD - unge arkitekter for en fremtidsrettet trearkitektur!

  02.10.2014

  Massiv Lust ble nylig tildelt den nye nordiske treprisen ”Nordic Wood Price” under Forum Holzbau-konferansen i Trondheim. 15. oktober åpner de dørene til sitt arkitektkontor i Oslo for å skape en læringsarena for unge arkitekter.

 • Stenberg/Sørensen stiller ut på Stenersenmuseet.

  28.08.2014

  Arbeidsfellesskapet Stenberg/Sørensen stiller ut arbeider i utstillingen "Gjennom naturen – en røff guide” på Stenersenmuseet fra i dag 29.8 til 14.12.

 • Wildcardkontorer deltar på Oslo Åpne Hus og Oslo Kulturnatt

  30.06.2014

  I kveld fredag 12. september er det Oslo Kulturnatt og i helgen går Åpne Hus av stabelen. Flere Wildcardkontorer holder sine kontorer og prosjekter åpent for publikum.

kontakt