Medlemsarrangement
02. desember 2021

Forelesning med Mary Duggan (UK)

Arkitektenes hus
18.00-
Oslo arkitektforening
Gratis
0 kr

Duggan var grunnlegger og eier i Duggan Morris fra 2004-2017 og etablerte Mary Duggan Architects i 2017.  Mary Duggan er opptatt av å løfte frem alternative tanker om hva designprosessen er og kan være. 

Kontoret engasjerer seg i å finne skjønnheten i arkitekturen, ikke for å oppnå en forhåndsbestemt fysisk manifestasjon av skjønnhet, men en som genereres over tid gjennom eksperimentering, oppdagelse og samarbeid. Kontoret jobber med prosjekter i ulike sektorer i både liten og stor skala, og skaper steder hvor man kan leve, jobbe og lære. De bruker flere metoder for å teste og kommunisere ideene som prototyper, modeller, tegninger, fotografi og kollasjer. 

Deres kunder er både private og offentlige som for eksempel Science Museum in South Kensington og Barbican Centre. Duggan ble nominert som Woman Architect of the Year i 2013 og har fått flere priser både hos Duggan Morris og MD Architecture som for eksempel ti RIBA National and Regional Awards, the Civic Trust Awards, The Stephen Laurence Prize og The Manser Medal. Duggan underviser i tillegg på Bartlett School of Architecture, Oxford Brookes University og Brighton University.

Forelesningen starter kl. 18.00, baren er åpen kl 17:30!

https://www.marydugganarchitects.com