Østers og bobler. Fra et tidligere arrangement

AAF sommerfest på Store Arnevik gård

  Sist oppdatert 04.06.2020
Agder Arkitektforening har gleden av å invitere til sommerfest på Store Arnevik gård fredag 19. juni 2020!

Agder Arkitektforeing har vært så heldige å få holde sommerfest hos Eva og Per Christian Hoelfeldt Lund på Store Arnevik gård i Grimstad fredag 19. juni 2020.

Her vil det blant annet bli servert fiskesuppe med tilbehør, østers i ulike varianter og blåskjell fra Eva og Per Christian sin skjellfarm. Det vil også bli mulighet for å bli med på omvisning på Spinneriet og skjellfarmen.

 østers
Østers fra skjellfarmen

Store Arnevik gård består av flere ulike type bygninger, som gjenspeiler utviklingen av gårdsdriften gjennom 3 generasjoner. Innerst bebor den yngre generasjonen det opprinnelige tømmerhuset på gården. Ytterst bor eldste generasjon i en funkisbolig fra 70-tallet, og midt imellom ligger det som tidligere var veveri, et ullspinneri og utsalg. Nede på brygga ligger sjøbod med østersanlegg fra 50-tallet. Skjellpakkeriet ligger til venstre for sjøboden (ikke med i flyfotoutsnitt). Her renses og pakkes produksjonen av østers og blåskjell.

Ved siden av skjellfarmen driver Eva og Per Christian Spinnerigaarden, som ble startet i 1950 av Lilly og Per Hoelfeldt Lund.

skråfoto2

Skråfoto av Store Arnevik gård


Det vil bli satt opp transport for de påmeldte. Mer om informasjon om oppmøtested og klokkeslett for transport vil komme på et senere tidspunkt.

Påmelding innen onsdag 10. juni til e-post aaf@arkitektur.no
Vi ønsker å vite ca hvor mange som kommer for å planlegge transport og matservering.

Vi gleder oss til en fantastisk sommerfest på et nydelig sted!

Vel møtt!