Architects Declare – Positiv Impact!

  Sist oppdatert 03.02.2020
OAF er glad for å være vertskap for Architects Declare sin første dugnad. Architectes Declare samlet i sommer over 100 norske kontorer i et felles opprop der arkitekter anerkjenner og forplikter seg til å styrke sine arbeidsmetoder for å skape en arkitektur og urbanisme som har en positiv mer effekt på verden omkrig oss. Det vitner om et stort engasjement for å ta klimautfordringene i bransjen på alvor.

Men hva betyr egentlig punktene i oppropet og hvordan kan de påvirke arkitektkontorene i sitt daglige virke? Bli med på diskusjonen! 
Arrangementet finner sted i Josefines gate 34. tirsdag 4. februar kl. 19:00. Moderatorer for kvelden er Einar Jarmund & co og Vigsnæs Kosberg mfl. Mer info om arrangementet her

Dugnaden arrangeres i samarbeid med Oslo Arkitektforening og er den første i en serie på fire som tar sikte på å fylle disse punktene med mer konkret innhold. Kvelden har fått tittelen “Positiv Impact” og vil være en workshop/samtale, moderert av to av oppropets første underskrivere - Einar Jarmund & co og Vigsnæs Kosberg

Selv om du ikke er en av de over 100 kontorene som har signert oppropet, så er selvsagt du som arkitekt og kontor velkommen til dugnaden.

Mer info om Architects Declare finner du her

Kommende dugnader:
10. MARS
Circular Economy & Sharing Knowledge, moderert av White Arkitekter og Snøhetta.

24. MARS
Small offices, Big Impact, moderert av Holt O’Brien AS

DATO KOMMER
What needs to change? Moderert av AHO studenter med Snøhetta og Kastler Skjeseth Architects.