Arkitektenes Hus i Trondheim

  Sist oppdatert 04.12.2018

Trondhjems Arkitektforening har inngått langsiktig leieavtale for etablering av Arkitektenes Hus i Trondheim.

Styret i TAF har i lengre tid jobbet med å finne fast lokale for byens arkitektforening. Nå er det formelle på plass, og Arkitektenes Hus skal nå formes i Brattørgata 4. Lokalet ligger sentralt i midtbyen og nesten vegg i vegg med Sosiologisk Poliklinikk. 

Arkitektenes Hus vil gi arkitektene og arkitektur en tydeligere synlighet og tilstedeværelse i byen. Med eget lokale åpner det seg mange nye muligheter for flere forelesninger, kurs, sosiale arrangement, debattmøter og utstillinger. 

Et av målene er at Arkitektenes Hus skal være byens samlingspunkt for TAF sine medlemmer og et sted hvor vi kan ta i mot og møte andre aktører som engasjerer seg i spørsmål knyttet til arkitektur og byutvikling. TAF vil fortsatt jobbe med å videreutvikle vårt gode samarbeid med andre aktører i byen. 

TAF overtar et nedstrippet lokale 12.desember 2018, og da starter en omfattende rehabilitering. Målet er at lokalet er klart til innflytting til påske 2019. 

Onsdag 12.desember kl 1800 vil TAF arrangere et åpent medlemsmøte på "byggeplassen" i nye Arkitektenes Hus. Alle som har ønsker eller ideer til hva TAF og Arkitektenes Hus skal være, kan komme og si sin mening denne kvelden.

Forslag kan også gjerne sendes på epost til trondhjemsarkitektforening @ gmail.com

Velkommen!  

streetview_bw2streetview_bw2illustrasjon - hvordan kan Arkitektenes Hus komme til å se ut ?