Hotell 1904, foto fra booking.com

Arkitektlunsj i Ålesund

Tekst Styret i MAF/Gitte Langlo Sist oppdatert 02.04.2019
Vi drar i gang «Arkitekturlunsj» der MAF’ere i Ålesund og omegn kan møtes uformelt en gang i måneden. Den første er 3. april. Alle andre medlemmer av MAF, NAL, NIL eller NLA er også hjertelig velkomne!

Tanken er å få til slike faste arkitektlunsjmøter i de tre største byene i fylket, men først ut er Ålesund, og vi prøver med onsdager i den 1. (eller 2.) uka i måneden.

Datoer for våren 2019

onsdag 3. april

onsdag 8. mai

onsdag 5. juni

onsdag 3. juli

Klokkeslett: 11.30 – 12.30

Møtested: «Green Garden» i Hotell 1904, Løvenvoldgata 8

Hotell 1904 driftes av nå arkitektene Andre Klevberg og Åse Stenvaag (Invit Arkitektkontor). Dette kan være en fin anledning til å se et av Ålesunds mest spennende prosjekter fra innsida!

MAF-leder Gitte Langlo vil – så sant det lar seg gjøre – prøve å stille hver gang, så har du noe på hjertet du mener MAF kan gjøre noe med, så er det bare å komme for en diskusjon.

Ellers er dette helt uformelt, der den som kommer først finner bord, og alle ordner selv med å kjøpe seg lunsj eller bare en kaffekopp. Formålet er først og fremst at vi arkitekter (og da tenker vi også på interiørarkitekter, landskapsarkitekter og planleggere) kan møtes og bli litt bedre kjent.

I tillegg er dette en perfekt anledning til å diskutere arkitektur, byutvikling, rammebetingelsene i yrket vårt eller andre saker vi brenner for. Vi er en stadig mer utsatt yrkesgruppe, og tanken er at sammen blir vi sterkere og kan bygge både samarbeid og selvtillit til å framheve arkitekturens viktige rolle i samfunnet!

Velkommen!