Arkitektnytt

  Sist oppdatert 16.09.2020
Arkitektnytt bringer deg nyheter fra inn- og utland om arkitektur, interiørarkitektur og landskapsarkitektur. Bladet setter søkelys på arkitekters virke på ulike nivå.

Arkitektnytt gir sine leserne arkitekturnyheter og arkitekturdebatt. I tillegg formidler vi arkitektstillinger. Våre lesere består i hovedsak av planleggere, sivilarkitekter, interiørarkitekter og landskapsarkitekter. 

ARKITEKTNYTTS FORMÅLSPARAGRAF

Arkitektnytt skal med utgangspunkt i NALs formålsparagraf være arkitektenes nyhets-, meldings- og aktualitetsblad. Bladet skal sette søkelys på arkitekters virke på ulike nivå. Bladet skal danne en arena for debatt omkring fag og samfunn, fagkritikk og faglig nytenkning. Lov om redaksjonell fridom, Redaktørplakaten, Vær Varsom-plakaten og Tekstreklameplakaten skal ligge til grunn for den redaksjonelle virksomheten. Arkitektnytt skal gjennom kritisk og uavhengig journalistikk bidra til at NALs medlemmer kan følge med i forbundets arbeid og satsningsområder, blant annet for å kunne kontrollere og påvirke forbundet på informert grunnlag.

ARKITEKTNYTT PÅ PAPIR

Arkitektnytt er utgitt av Norske arkitekters landsforbund (NAL) og startet som selvstendig tidsskrift med egen redaksjon i 1952, etter å ha eksistert som vedlegg til Byggekunst (i dag Arkitektur N) siden 1945. Papirutgaven av Arkitektnytt utgis 11 ganger i året, og hvert nummer leses av rundt 8 700. Nærmere opplysninger finnes i Fagpressekatalogen.

Redaktørplakaten  ligger til grunn for den redaksjonelle virksomheten. Arkitektnytt har samarbeidsavtaler med NIL, NLA, Afag, og Arkitektbedriftene i Norge. 

ARKITEKTNYTT PÅ NETT

Nettutgaven arkitektnytt.no ble lansert i 2005, og relansert i 2010 med ny design og ny funksjonalitet. Gjennom å abonnere på vårt gratis nyhetsbrev kan du holde deg oppdatert arkitekturnyheter direkte i innboksen din - påmeldignsskjema finner du nederst på forsiden på Arkitektnytt.no. En annen måte å holde seg oppdatert på er ved å følge Arkitektnytt på Facebook, Twitter og LinkedIn.

Besøk Arkitektnytts hjemmside her

 

Ønsker du å abonnere

Årlig abonnement på tidsskriftet (i Norge) koster 895,-. (utenfor Norge 1.045,-). 
Ved bestilling av studentabonnement, eller du er medlem av AFAG, ta kontakt med Anne Pernille Anvik på tlf. 977 78 385 eller anp@arkitektur.no

Ønsker du å annonsere

Ønsker du å annonsere i Arkitektnytt og Arkitektur N, eller på arkitektnytt.no? Følg linken her for met info: https://www.arkitektnytt.no/annonseinfo

 

 

kontakt