AVLYST SAF-møte 19.3: Se heller videoopptak med Alfredo Brillembourg

  Sist oppdatert 17.03.2020
Alfredo Brillembourg fra Urban-Think Tank (UTT) skulle kommet torsdag 19. mars kl 1900 til Stjernesalen på Stavanger museum for å snakke om arkitektens rolle i den sosio-økonomiske og politiske krisen som man opplever i mange byer i verden i dag. Arrangementet er utsatt på ubestemt tid, men vi har funnet video av et foredrag som du kan se istedenfor.

Alfredo Brillembourg er grunnlegger av og leder for Urban-Think Tank. Fra 2010-2019 har han sammen med Hubert Klumpner vært leder for arkitektur- og byutviklingsprogrammet ved høyskolen ETHZ i Sveits. Han har mottatt flere prestisjetunge priser, som Ralph Erskine Award (2010), Gold Holcim Award (2011) og Golden Biennale of Architecture Golden Lion i (2012). I 2018 fikk «Empower Shack Housing»-prosjektet hans hederlig omtale av RIBA som et eksepsjonelt boligprosjekt. Alfredo snakke om hvordan tillit mellom innbyggere, myndigheter og utbyggere skaper gode lokalsamfunn.

Brillembourg diskuterer også arkitektens rolle i den sosio-økonomiske og politiske krisen som man opplever i mange byer i verden i dag, og som minner han om scener han først ble vitne til i hjembyen Caracas, Venezuela.

www.u-tt.com

Arrangementet den 19.3 i fuglesalen på Stavanger Museum måtte avlyses pga tiltak som er innført for å forhindre smitte av Covid-19 virus.

Mens vi alle er forhindret i å dra på åpne møter oppfordrer vi deg til å ta en kikk på foredraget som Alfredo holdt på DogA i Oslo før jul.

Her er lenke til opptaket fra DogA