BAF presenterer: Solitude pecha kucha

  Sist oppdatert 14.09.2020
Onsdag 16. september kan du få eit innblikk i diplomarbeida på BAS 2020.

Stad: BERGEN KJØTT eller heime hjå deg sjølv (arrangementet blir streama!)
Tid: Onsdag 16. september klokka 19 - 21
Billettar (ved fysisk oppmøte): MÅ kjøpast på førehand her

BAS-studentane har hatt ein spesiell vår i siloen i Sandviken. Som alle andre har dei måtte halde avstand, og det vanlegvis så sosiale halvåret med intenst diplomarbeid på salen blei ikkje heilt slik ein hadde sett føre seg. Men studentane jobba på, og mange av dei presenterte imponerande arbeid til sensorane under den digitale eksamenen i slutten av juni.

Endeleg får BAF-medlemmar sjansen til å sjå og høyre om nokre av diplomane frå dei som laga dei: Velkommen til BAF sitt første arrangement sidan koronakrisa inntraff i mars 2020!

Det blir pecha kucha med 5-ulike prosjekt. Arrangementet vil bli streama. Følg med på BAF si Facebook-side for å følga sendinga på onsdag.

For ein forsmak på kva som ventar, sjå diplomstudentane si prosjektside: Solitude.bas.org

Dette arrangementet er en del av Bergen Kunsthall sitt Landmark Satellitt-program på Bergen Kjøtt.

KORONARESTRIKSJONER

Bergen Kjøtt tar situasjonen med Covid-19 pandemien på største alvor. Programmet følger gjeldende retningslinjer fra FHI: https://www.fhi.no/en/id/infectious-diseases/coronavirus/

Dette arrangementet avholdes i tråd med retningslinjene fra FHI. 
Arrangementet har begrenset med plasser for å legge til rette for at alle restriksjoner for smittevern ivaretas. Det er viktig at alle forhåndsbestiller billett til arrangement. Endringer kan komme på kort varsel. 
- Hvis du opplever symptomer eller er i karantene, hold deg hjemme!- Hold en meters avstand til enhver tid 
- Utøv god håndhygiene før, under og etter arrangement. 
- Alle som kommer på arrangement, må registrere kontaktinformasjon på Ticketco i forkant. Hvis du bestiller mer enn én billett eller gir din videre, er du pliktig til å opplyse om kontaktinformasjon til alle billettinnehavere.