Befaring av Lundhs hovedkontor i Larvik

  Sist oppdatert 10.05.2019
VAF, i samarbeid med NIL, NLA og Lundhs, inviterer til tverrfaglig befaring på Lundhs hovedkontor i Larvik, torsdag 23. mai kl. 17:30!

Hei!

Torsdag 23. mai 2019 kl.17.30 inviterer Vestfold Arkitektforening, i samarbeid med NIL, NLA og Lundhs, til tverrfaglig befaring på hovedkontoret i Larvik!

Her får vi presentasjon og omvisning i deres lokaler og utendørsanlegg, med fremvisning av deres lokale steinprodukter. Lundhs byr på mat og drikke mens de presenterer sitt firma.

Lundhs er den største produsenten av naturlig stein i det nordlige Europa og leverer Larvikitt, Anorthositt og et utvalg av granitt til utvalgte partnere rundt om i verden.

Deres varemerke er anerkjent og har høy kvalitet, som stammer fra egne steinbrudd i Larvik.

Omvisningen vil være ved representant fra Lundhs, landskapsarkitekt, interiørarkitekt og arkitekt, se vedlagt invitasjon. Vi ser frem til en innholdsrik befaring og hyggelig kveld!

Velkommen!

Program:
Oppmøte 17.30 - Presentasjon fra Lundhs, det blir servert mat og drikke
Ca.18.15-19.00 - Befaring ute med Landskapsarkitekt og Arkitekt
Ca.19.00-19.45 - Befaring inne med Interiørarkitekt

Grunnet bestilling av mat og drikke, vil det være påmelding til arrangementet.

Påmelding: vestfoldarkitektforening@gmail.com

Adresse: Kanalgata 59, Larvik

FRIST FOR PÅMELDING TORSDAG 16. MAI 2019!

Tog / Allergier:
Vi ber om at de som skal ta tog eller har allergier, gir beskjed om dette ved påmelding. Dersom det er mange som kommer med tog, kan det være mulighet for å bli hentet til/fra stasjonen.

 

Mvh. Styret