Befaring Rock City, boklansering, utstilling og musikal

  Sist oppdatert 10.03.2014
Nord-Trøndelag Arkitektforening inviterer til befaring, musikal, utstilling og boklansering 23. november.

Befaring Rock City

Velkommen til å se nyåpnede Rock City Namsos - 
et nasjonalt resurssenter for Pop og Rock samt opplevelsessenter for Trønderrock. 
Omvisning av Martin Hågensen, Leder for opplevelsesenteret. Rock City Namsos er nabo med Rica Rock City Hotel. Landets første rockehotell inspirert av 60-tallets retro rock. Omvisning 80,-/pers. Lett mat til selvkost. 
Nota medlemmer gratis.

Tid: Onsdag 23.november kl. 17:00
Påmelding: Marion Fust Sæternes marion@arcon.no  eller telefon 74216565

 

Musikal om Namsos historie

Skjermbilde 2011-11-01 kl. 10.15.55Etter befaring på Rock City har NOTA reservert plasser på musikalen "Mellom drøm og virklighet". Denne musikalen er en oppfølger til  "Ska du bygg ein by" fra byjubileet i 1995. Igjen er over 100 aktører i sving for å formidle en del av Namsoshistorien i musikalform. På scenen møter du blant andre Bjarne Brøndbo, Heidi Granlund, Askil Holm og Thomas Brøndbo. Stykket er skrevet av Terje Adde og tilrettelagt for scenen av Arnulf Haga som også er instruktør for stykket. Original tekst og musikk av Åge Aleksandersen, Chand Thorsvik, Idar Lind, Askil Holm og Terje Adde. Denne gangen handler det om den nye musikken, den nye klesstilen, eller rett og slett den nye tida som kom til Namsos på 50- og 60-tallet og som var grunnlaget for det som etter hvert skulle bli Trønderrocken. Som alltid er det også denne gangen krydret med en god porsjon kjærlighet og dramatikk! Musikalen passer for store og små. Familier er velkommen. - Først til mølla.

Tid: Onsdag 23.november kl. 19:00
Sted:
Kulturhuset Namsos
Påmeldingsfrist:
Torsdag 3. november. Bilettene må hentes innen fredag 4. november

Utstilling

NOTA og Gjenreisingsbyer – Nasjonalt Senter for gjenreisingsarkitektur har samtidlig en utstilling i Namsos Kulturhus: ”FRISKE FARGER OG VAKRE HAGER” En utstilling om boligbyggingen i gjenreisingsbyer 1940-1960. Utstillingen åpner i Nord-Trøndelag Fylkesgalleri i Namsos den 11.november – se den i pausen eller etter endt forestilling! Der vil vi også vise vinnerforslaget ”rock of the bay” i arkitektturkonkurransen ”Namsos Sjøfront” ifra 2008 av Lusparken Arkitekter.

Boklansering

Et mangfold av bygninger i Nord-Trøndelag gjennom mange hundre år presenteres av Kolbein Dahle – etnolog med byggeskikk som særlig interessefelt. Dahle er tidligere fylkeskonservator i Nord-Trøndelag .
Boken kommer ut i november på Embla forlag og er ei bok til 100-årsjubileet for
Norske Arkitekters Landsforbund / Arkitekturens år. Møt forfatteren i Namsos den 23.november.