Bibliotek & ressursbank

Velkommen til biblioteket

Kom inn i bibliotekets univers av interessante arkitekturtidsskrifter, bøker og annen litteratur. Her kan du søke inspirasjon i våre hyggelige lokaler, finne aktuell faglitteratur, nyte en kopp kaffe, rett og slett kose deg i arkitekturlitteraturens verden!

 • Video fra arkivet

  Arne Nordheim og Sverre Fehn om komposisjon, rom og erindring». Dette videoopptaket viser de to eldre herrene i en innfallsrik samtale foran et lydhørt publikum på OAF-møte i Arkitektenes hus. 

   

   

 • Nye tidsskrifter

  NALs bibliotek har en av Nordens største samlinger av litteraturtidsskrifter. Vi vil legge ut et nylig utgitt tidsskrift med bilde av forsiden og innholdsfortegnelse så ofte vi kan! Ønsker du å se nærmere på noen av artiklene kontakt biblioteket, vi kan skanne ønskede artikler umiddelbart!

 • Nye bøker

  NALs bibliotek kjøper kontinuerlig inn aktuell litteratur for den praktiserende arkitekt. Som medlem i NAL kan du låne bøker i to - fire uker.
  Se listen over de nyeste bøkene

 • Nytt om norsk arkitektur

  Denne listen presenterer referanser til prosjektbeskrivelser hentet fra tidsskriftssamlingen i biblioteket. 

 • Biblioteket kommer til deg

  Biblioteket skal være tilgjengelig for alle landets medlemmer av NAL, NLA og NIL. Holder du til i Mandal eller Mosjøen, Hamar eller Hammerfest, fortvil ikke, vi hjelper deg pr telefon og epost og sender litteratur til deg.

 • Søk i bibliotekets databaser

  Bibliotekets databaser er eksklusivt tilgjengelig for våre medlemmer. I 2014 konverterte biblioteket til ny digital plattform som gjør det enklere å søke i databasene. Ta kontakt med biblioteket for veiledning. Les mer og søk i Bibliotekets databaser

 • Aktuelle eneboliger

  Denne listen presenterer referanser til prosjektbeskrivelser av eneboliger hentet fra den norske tidsskriftssamlingen i biblioteket.  

 • Aktuelle hytter

  Denne listen presenterer referanser til prosjektbeskrivelser av hytter hentet fra den norske tidsskriftssamlingen i biblioteket.

 • Arkitekturguider

  NALs bibliotek har en stor samling arkitekturguider fra hele verden. Ta kontakt med biblioteket, vi finner aktuelle prosjekter til ditt reisemål.

 • Bibliotekets tidsskrifter fra A-Å

  NALs bibliotek har en stor samling arkitekturtidsskrifter fra hele verden. Kom på besøk og kikk i tidskriftene eller ta kontakt for lån eller skanning av artikler.

 • Ressursbank

  Her finner du lenker til NALs databaser, NALs tidsskrifter, NALs publikasjoner, Arkitekturpriser, Blogger, Bildegalleri, Nettbokhandlere, Gratis arkitektråd.

kontakt

 • Pernille Mofjell
  Biblioteksleder
  E-post

  Tlf: 976 111 27

  NALs bibliotek

  Josefinesgate 32 
  NO-0351 Oslo
  Sentralbord: 47 23 33 25 00

  BIBLIOTEKET TAR VINTERFERIE FRA TORSDAG 20.02,
  TILBAKE MANDAG 24.02. 

  Mandag - stengt
  Tirsdag-fredag: 9.00-15.00
  Torsdag langåpent: 9.00-19.00*

  *Biblioteket er kun langåpent torsdager da
  OAF har kveldsforelesninger i Josefinesgate 34!

   

   

   

  litteratursok

  artikkelskanning