Biblioteket kommer til deg

 • Skanning av artikler

  Har du funnet en referanse til en artikkel i vår database eller på vår nyhetsside som du ønsker å se nærmere på? Bestill artikkelen direkte fra basen eller ta kontakt med biblioteket. Vi skanner den aktuelle artikkelen umiddelbart og sender til deg på e-post!

 • Skreddersydde litteratursøk

  Skal du eller kontoret for eksempel på studietur til Barcelona eller Berlin for å se på nye prosjekter eller jobber dere med et prosjekt eller en konkurranse hvor det er behov for inspirasjon og gode eksempler? Biblioteket søker og finner fram relevante prosjekter publisert både i bøker og tidsskrifter. Vi blir på forhånd enige om litteratursøkets omfang, søkekriteriene og avgrensning i tid. Skal vi hjelpe deg ut over vanlig service, har vi egne timesatser for litteratursøk:

  Medlemmer:  kr 1350 +  MVA
  Ikke-medlemmer: kr 2700 + MVA

 • Utlån av bøker og tidsskrifter

  Har du søkt i bibliotekets database, funnet relevant litteratur i listen over nye bøker, eller tatt en titt på oversikten over bibliotekets tidsskriftsamling, og ønsker å se nærmere på noe av dette, ta kontakt med biblioteket, vi finner fram ønsket litteratur og sender dette samme dag med raskest mulig forsendelse. Vi betaler porto, og du betaler porto når du returnerer litteraturen til biblioteket.

 • Veiledning via e-post, telefon eller ved besøk

  Personalet i biblioteket hjelper deg å finne prosjektpresentasjoner, gode eksempler eller aktuell litteratur over et bestemt tema.

  Vil du søke i våre referansedatabaser, men er ikke helt sikkert på hvordan du skal gå fram? Ta kontakt med biblioteket og vi gir deg veiledning eller et lite mini-kurs.

kontakt

 • Pernille Mofjell
  Biblioteksleder
  E-post
  Tlf: 976 111 27

  NALs bibliotek
  Josefinesgate 32 
  NO-0351 Oslo
  Sentralbord: 47 23 33 25 00

  Åpningstider
  Mandag - stengt
  Tirsdag-fredag: 9.00-15.00
  Torsdag langåpent: 9.00-19.00