Om Brød & Miljø

Tekst Iselin Ekman Sist oppdatert 09.02.2018
Brød og Miljø er månedlige frokostmøter og et møtested for inspirasjon, dialog og erfaringsutveksling knyttet til klima- og miljøutfordringene i bygg-, anlegg og eiendomsnæringen (BAE-næringen). Fokus er tverrfaglighet og dialog.

Brød & Miljø arrangeres av NAL i samarbeid med Statsbygg, FutureBuilt, Innovasjon Norge, Faggruppen for bygg og anlegg (Tekna/NITO), Direktoratet for byggkvalitet (DIBK) og Bygg21.

Møteplass for klimavennlig bygg og byutvikling

Målgruppen for møtene er utbyggere, arkitekter/rådgivere, byggherrer, entreprenører, kommuner/planleggere og øvrige aktører i BAE-næringen. Brød & Miljø-møtene er svært populære og har vært arrangert siden 2005. 

Kom til gratis frokostmøte eller følg med på direktestrømming
I Arkitektenes Hus serverer vi økologisk frokost fra kl. 08.00, og fortsetter med et faglig program fra kl. 08.30 til kl 10.00.  Innenfor denne tidsrammen er det god tid til spørsmål og dialog. Møtene er gratis og påmelding skjer via nettsiden for det aktuelle frokostmøtet.

Har du ikke mulighet til å komme til Arkitektenes Hus kan du følge møtene via direktestrømming eller se opptakene i etterkant.

Meld deg på nyhetsbrevet

Ønsker du å få tilsendt e-post med informasjon om våre frokostmøter? Send oss en epost.

BRØD & MILJØ 2018

:
7. februar: Trebonanza! (Opptak)
Trerike Norge har overraskende få høyhus i tre sammenlignet med andre land i Europa. Likevel ligger vi langt fremme når det gjelder innovative løsninger i trekonstruksjoner i større bygg. På Brød & Miljø 7. februar, presenteres innovative trebygg i Norge som viser vei for fremtidens trearkitektur.

Gikk du glipp av et frokostmøte? Fortvil ikke!
Under finner du en oversikt over tidligere avholdte Brød & Miljø frokostmøter. Her kan du se opptak av alle foredragene og laste ned presentasjonene:

2017
2016

2015

2014

2013 

brødogmiljø_collagebrødogmiljø_collagebrødogmiljø_collagebrødogmiljø_collagebrødogmiljø_collagebrødogmiljø_collagebrødogmiljø_collage

Brød & Miljø – faglig og sosial møteplass, første onsdagen i måneden. 
Foto: NAL / Lone Kjersheim 

 

kontakt

  • Iselin Ekman
    Prosjektleder
    Fagavdelingen
    Tlf: 412 39 665
    E-post