Digitalt foredrag av det danske arkitektkontoret Lundgaard & Tranberg, 4. mars, kl. 20.00

Tekst MK Sist oppdatert 11.02.2021
Vestfold Arkitektforening har gleden av å invitere til et digitalt foredrag av det danske arkitektkontoret Lundgaard & Tranberg Arkitekter 4. mars, kl 20.00 på teams.

Vi er heldige som får «digitalt besøk» av Malene Hjortsø Kyndesen og Mikkel Kjærgård Christansen. De har akkurat vunnet arkitektkonkurransen for å utvikle Stavangers havnefront og skal, med utgangspunkt i sitt vinnerprosjekt, vise hvordan de jobber og tenker arkitektur.

 Interiør Hotel_REVIDERET

 

Lundgaard & Tranberg har sitt hovedkontor i København og er et av Danmarks mest prisbelønte arkitektkontorer. Det blir regnet som Danmarks største på bolig – nærings og kulturbygg.
”Vi tenker alltid arkitektur som atmosfære. Det handler om å lytte og finne tonen og den energien som finnes overalt. Det har vi gjort med dette prosjektet i Stavanger for Base Properties og jeg håper og tror vi på denne måten kan tilføre Stavanger noe nytt og spennende. Med vore prosjekter skaper vi en destinasjon, et sted og en plass som ikke bare er for brugere og gjester, men for hele byen / området.

 

Skjermbilde 2021-02-08 kl. 20.58.34 

Vi jobber med å utvikle prosjekter med kvalitet på alle plan, og gjerne for en større gruppe mennesker – for os alle. Det er nemlig vår erfaring at et slikt samspill fører til verdiøkning for både by og byggherre på samme tid. En verdiøkning som varer over tid.

Påmeldingsfrist er tirsdag 2. mars og foredraget vil foregå via teams. Det er ikke nødvendig å ha teams installert på sin dator, men er en fordel.

Meld deres interesse til link nedenfor for å få tilsendt link til foredraget. Link vil sendes ut dagen før.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdWK2Snoe1loYZHilZPGoyCWQIJAxRP47YZOrN 49niUTNxMCg/viewform?usp=sf_link

Vel møtt!

Mvh
Styret i Vestfold Arkitektforening