Fiken - nettbasert regnskapsprogram

  Sist oppdatert 03.06.2020
Som medlem av NAL får du 15 % rabatt på bruk av Fiken. Fiken er et nettbasert regnskapsprogram laget for å gjøre regnskap enkelt.

Fiken egner seg for arkitektkontor med 1-10 ansatte.

Fiken er laget for at du, som "ikke-økonom", enkelt skal kunne gjøre ditt eget regnskap på nettet. Dette innebærer blant annet:

· Fakturering: Enkel utsending og oppfølging av fakturaer. Du kan sende i mange ulike kanaler (som brev, epost og Vipps), og du kan også sende til inkasso – helt gratis.

· Kjøp: Egen app du kan ta bilde av kvitteringer med. Programmet tolker utgiftene dine og kommer med forslag til regnskapsføring for deg.

· Frister og innsendinger: Fiken minner deg på fristene dine så de ikke glemmes. Du kan også lage og sende inn oppgaver som MVA, årsregnskap og næringsoppgave (selvangivelse) rett fra Fiken.

· Support: Fiken svarer raskt på de aller fleste spørsmål. I tillegg til kundestøtte har de også massevis av hjelpeartikler, videoer og ukentlige webinar.

Her er en liten introduksjonen til Fiken, og du kan prøve gratis og uforpliktende i 30 dager. Hvis det er noe du lurer på, så kan du sende dem en epost på kontakt@fiken.no.

For å benytte deg av medlemsfordelen oppgir du (fyll inn navn på organisasjon), samt medlemsnummer ved bestilling av Fiken.

kontakt

  • Norske arkitekters landsforbund
    Tlf: 23 33 25 00
    E-post