Foredrag LINK arkitektur

  Sist oppdatert 25.04.2018
VAF inviterer til foredrag med LINK arkitektur torsdag 03. mai

VAF inviterer til foredrag med LINK arkitektur.

Grethe Brox-Nilsen, arkitekt i LINK arkitektur, kommer til Haugar torsdag 03. mai kl. 18:00 for å presentere deres prosjekt Horten Videregående skole.

Café Bare Barista holder åpent for en matbit eller noe å drikke allerede fra kl. 17:00.

VEL MØTT!

 

LINK arkitektur vant konkurransen om å tegne Horten videregående skole i 2016, etter først en prekvalifisering og deretter en konkurransepreget dialog i to faser. Byggherre hadde høye ambisjoner både innen arkitektur, miljø og pedagogikk/logistikk for skolen, og tomten er idyllisk plassert, tilknyttet Lystlunden park. LINK sin løsning er basert på å la så mye som mulig av parkområdet være grønt, og prosjekterte et kompakt bygg plassert på områdets nordligste del, noe som gjør at store deler av tomten kan integreres i parken og være en del av skolen uteområde.

"LINK arkitektur er blant de ledende arkitektkontorene i Skandinavia - både når det gjelder omsetning, antall ansatte og antall årlige gjennomførte prosjekter. Vår forretningsmodell er å skape verdi for både våre kunder og samfunnet, gjennom forståelse av kundenes forretning og myndighetenes behov for å forvalte en helhetlig bærekraftig samfunnsutvikling."

LINK har 15 kontorer med rundt 470 ansatte i Norge, Sverige og Danmark.

 

For mer informasjon; https://linkarkitektur.com/no