Foredrag om fargelære med Dagny Thurmann-Moe

Tekst JAJ Sist oppdatert 19.10.2018
VAF, i samarbeid med NIL, inviterer til foredrag om fargelære med Dagny Thurmann-Moe torsdag 1. november kl 17.30 på Bydelshuset i Tønsberg.

Som uavhengig fargedesigner, rådgiver og konsulent rådgir Dagny det offentlige, arkitektkontorer og andre oppdragsgivere med gjennomtenkt, målrettet og effektiv bruk av farge. Utdannelse innenfor pedagogikk, sosiologi og informatikk i kombinasjon med en livslang lidenskap for farger, ti år i IT-bransjen og ti års erfaring med merkevarebygging gir henne en sterk kommersiell forståelse kombinert med analytisk trendforecasting og en sterk estetisk formsans. Merkevarebygging og langsiktige strategier er grunnsteiner i produktutviklingen, og det etterstrebes å forsterke oppdragsgivers visjon for sitt produkt gjennom målrettet og effektiv bruk av farge.

Dagny har over 10 års praksis som fargedesigner, og opprettet Dagny Fargestudio i 2014, etter å ha jobbet som kreativ leder i Fargerike. Her etablerte hun blant annet konseptet Årets Farge, utviklet fargekonsepter, skrev briefer til kreative partnere, ideutvikling til photoshoots og inspirasjonsmateriell, opplæringsmoduler og PR-strategi, analyserte fargetrender og iverksatte samarbeid med andre merkevarer.

https://dagnyfargestudio.no/

------

Dagny har blandt annet holdt foredrag for NIL Oslogruppen og NIL Trøndelag gruppen samt interiørarkitektkontorer i Oslo som IARK.

Vi håper at dere har mulighet til å komme!

Arrangementet er åpent for alle som ønsker å få et faglig, fargerikt påfyll!

Påmelding ved epost til arvaniti@kbarkitekter.no INNEN 24.oktober!