SPINN Arkitekter

Foredrag SPINN Arkitekter

  Sist oppdatert 11.04.2018
VAF inviterer til befaring med SPINN Arkitekter torsdag 19. april

VAF inviterer til foredrag med SPINN Arkitekter!

Leif Daniel Houck, partner i SPINN Arkitekter, kommer til Haugar torsdag 19. april kl. 18:00 for å presentere et utvalg prosjekter.

Café Bare Barista holder åpnet for en matbit eller noe å drikke allerede fra kl.17:00!

SPINN Arkitekter AS er et arkitekturstudio med fokus på skolearkitektur i Norge. Allerede i vårt femte år, har SPINN Arkitekter etablert seg som en leder innen design av utdanningsbygg i Norge. Vår erfaring, historie og akademiske forskning innen skoledesign har raskt plassert SPINN sammen med etablerte arkitektkontorer. Med vår bakgrunn innen utforming av prisbelønte skoler og kulturbygg, begynte vi i SPINN å stille spørsmål ved grensene for det tradisjonelle norske arkitektkontoret. Ved å være et arkitektkontor som også tilbyr arkitektonisk rådgivning, gir vår erfaring og tydelige fokus oss en unik profil og portefølje.

Partner Leif Houck er førsteamanuensis ved Norsk Universitet for miljø- og biovitenskap på Ås, der han underviser i design, prosjektledelse og arkitekturhistorie. Leif gjennomfører og støtter også arkitektonisk forskning. Hans forskning og publikasjoner om "Dagslys i skolen - en studie av konsekvensene av nye byggeforskrifter og arkitektkonkurranser" har vært publisert i det norske arkitekturmagasinet Arkitektur N og andre vitenskapelige tidsskrifter. Leif har også organisert og forelest på konferanser om universell utforming i Skandinavia og USA.

SPINN Arkitekter består i dag av 22 personer, hvorav 18 i Oslo, 2 i Tromsø og 2 i Stavanger. 

For mer informasjon; http://spinnark.no/