FutureBuilt2018 — vi som driver endring

Tekst Pia Bodahl Sist oppdatert 26.04.2018
Framtiden er urban, klimanøytral og sirkulær. Men mest av alt; den er hva vi gjør den til. Til årets FutureBuilt-konferanse har vi invitert et knippe forelesere som med tydelige visjoner og stor lidenskap driver fram endring i byene våre – mot en mer bærekraftig framtid.

 
Her er smakebiter fra programmet

  • Jennifer Keesmaat, inntil nylig Torontos prisvinnende byplansjef og byens bureaucratic rock star, har et bredt engasjement for bærekraftig byutvikling og et hjerte som brenner for at byene må vokse – innover.

  • Philippe Crist er en fabelaktig flink mobilitetsekspert ved OECDs internasjonale transportforum, som viser oss hvordan den kommende mobilitets-revolusjonen vil snu opp ned på byen slik vi kjenner den.

  • Menno Rubbens fra Cepezed brøyter løype inn i Nederlands sirkulære framtid og både designer og investerer i demonterbare bygg av gjenbruksmaterialer.

  • Dimitri Zenghelis er superøkonom fra London School of Economics, rådgiver for Londons ordfører med mål om at London blir en world-class sustainable city og kommer til Oslo for å fortelle oss hvordan byene kan ta ledelsen i klimakampen.

  • Pecha Kucha – 12 utfordrende miniforedrag hvor du kan få høre om alt fra klimatiltakene du ikke ser – i bakken under Munchmuseet til ombrukskatedralen i Nydalen.

 
Praktisk informasjon
Sted: Asker kulturhus
Tid: 7. juni 2018
 
Her kan du se programmet og melde deg på