Illustrasjonsfoto, Art of Hosting

Gratis workshop for Wildcard: Metoder for utvidet medvirkning i plansaker

Tekst Perann Sylvia Stokke Sist oppdatert 03.04.2018
I workshopen 12. april får du delta i en samtale etter metoden "The Circle Way". Vi skal praktisere medvirkning og gå i dybden for å finne ut hvorfor og hvordan medvirkning i plansaker kan gi wildcard-kontor oppdrag og inntekter. Workshopen ledes av Anne Wodstrup, arkitekt og daglig leder i URBA AS og en av Wildcard mentorene.

Medvirkning i plansaker innebærer å involvere flere i utviklingen av konsepter for god byutvikling. Komplekse spørsmål skal ordnes og illustreres slik at muligheter og utfordringer kan utforskes i fellesskap. Vi tror Wildcard kontor har spesielt gode forutsetninger til å lykkes med slike oppgaver.

"The Circle Way" er en av flere metoder som brukes i nettverket "Art of Hosting".

- Medvirkningsmetodene fra Art of Hosting passer veldig godt inn i arkitektens praksis i forhold til konseptutvikling og design. Metoden er ikke ny, men har hittil vært lite brukt blant arkitekter og byutviklere, sier Anne Wodstrup.

The Art of Hosting er en effektiv måte å utnytte den kollektive kunnskapen og selvorganiserende kapasiteten til grupper av hvilken som helst størrelse. Basert på antagelsen om at folk gir sin energi og låner sine ressurser til det som betyr mest for dem - både i arbeid og i livet generelt - kombinerer Art of Hosting en rekke kraftfulle samtaleprosesser for å invitere folk til å delta og ta ansvar for utfordringene.
Les mer om Art of Hosting

Anne Wodstrup har lang erfaring med nye medvirkningsprosesser, kvalitetssikring av plansaker og utarbeidelse av strategier for urban utvikling.

Begrenset antall deltakere.
Kl 18:00 serverer vi suppe og etterpå kan du fortsette kvelden på OAFs filmkveld

Tid og sted: 12. april kl 16:00-18:00, Arkitektenes hus
Meld deg på til pss@arkitektur.no