Arkitekt Walter Unterrainers eget hus i Vorarlberg, Østerrike

Grønn Verktøykasse

Tekst Perann Sylvia Stokke Sist oppdatert 01.10.2014
Grønn Verktøykasse er kursopplegg for arkitekter og interiørarkitekter som er opptatt av å heve sin miljøkompetanse. Startpakken er grunnmodulen.

I Grønn Verktøykasse gir grunnmodulene oversikt, bevisstgjøring, kompetanseutviklings-kartlegging og planlegging. Temamodulene gir detaljerte løsninger på høyt nivå - fordypning og implementering. De forskjellige variantene av Startpakken er grunnmodulen i opplegget. Flere temamoduler under utvikling. De enkelte modulene er et kurs for hele kontoret, det er lagt opp til at alle kontorets ansatte deltar. 

Våre kursledere
Våre kursledere er praktiserende arkitekter med erfaring fra lavenergi- og miljøprosjektering som vet hvor skoen trykker og har kjennskap til de utfordringer arkitektkontorer i dag møter. Vi har flere kursledere og det er kort ventetid for å få kurset til ditt kontor.

Varighet

Kurset finner vanligvis sted hos det aktuelle kontoret. De ulike modulene har forskjeliig varighet.

Pris

Ta kontakt med prosjektleder for pristilbud.

Referanser
- Startpakke-kurset var inspirerende og bevisstgjørende. Med utgangspunkt i dette kurset kan kontoret etablere et avpasset ambisjonsnivå for miljørettet prosjektering i fremtidige oppdrag. Det har gitt oss en bedre basis for å kunne overbevise oppdragsgivere om å velge miljøvennlige løsninger, sier Jan Stavik i Flux Arkitekter AS.

- Startpakke kurset økte vårt kunnskapsnivå og vi opplevde at innholdet i kurset var tilpasset vår kunnskapsbakgrunn og våre behov. Presentasjonen var pedagogisk og inspirerende og kurslederens kunnskapsnivå og formidlingsevne var meget bra, oppsummerer BOARCH arkitekter as.

kontakt