"Hjemme hos" Nordic

Tekst Joakim Skajaa Sist oppdatert 03.10.2018
11. oktober starter vi opp en ny serie med «hjemme hos»-forelesninger, for å bli bedre kjent med arkitektmiljøet bak profilerte prosjekter, og få et innblikk både i hvor, og hvordan de jobber. Første kontor ut er Nordic - Office of Architecture. Bli med til deres lokaler i Sørkedalsveien 6!

Det blir presentasjon i auditoriet klokken 18:00 med enkel kaffe/frukt-servering. Deretter går turen opp i lokalene i 12.etasje hvor det servers litt drikke og enkel fingermat.

Nordic definerer selv deres oppgave til «å bygge et mer bærekraftig samfunn gjennom eksepsjonell arkitektur som forvandler, inspirerer og forbedrer miljøene vi lever i.» Kontoret står bak en rekke store prosjekter i norge og internasjonalt de siste årene - og er aktuelle her hjemme med prosjektet for nytt regjeringskvartal. 

Nordic – office of architecture har i dag 188 ansatte, 27 nasjonaliteter, på 4 ulike lokaliteter, og har markert seg som et av Norges mest betydningsfulle kontorer de senere årene, med en rekke store og komplekse byggeprosjekter.

11. oktober kl 18:00, Sørkedalsveien 6.