Arkitekt eller teknisk tegner

SBG Byggprosjekt AS, Dokka eller Gjøvik

Søknadsfrist: Snarest

For deg som har lyst til å bli en viktig del av en lokal arkitekt- og ingeniørbedrift.

SBG Byggprosjekt AS, Dokka eller Gjøvik

Hjemmeside

Søknadsfrist: Snarest

Vi har stor pågang av nye oppdrag og forespørsler og har behov for å styrke vårt kontor med flere arkitekter eller tekniske tegnere.

 

Vi søker deg som er selvstendig og ansvarsbevisst og har evne til å lede og følge opp oppdrag innen arkitektprosjektering. Vi har ord på oss for å være hyggelige og serviceinnstilte, så gode kommunikasjonsevner på norsk, både muntlig og skriftlig, er en forutsetning. Det er ønskelig at du har jobbet som arkitekt eller teknisk tegner og har erfaring fra detaljprosjekt for bygg.

 

SBG Byggprosjekt AS holder i dag til på Dokka og er 8 ansatte.  Vi samarbeider tverrfaglig innen våre egne fag, som omfatter arkitektur, landskapsarkitektur, konstruksjonssikkerhet, bygningsfysikk og ansvarlig søker.

 

Vi kan tilby interessante, spennende, varierte og utfordrende oppgaver i et veldig godt og uformelt arbeidsmiljø. Hos oss vil du få eierskap til prosjektene, og bli gitt ansvar for egne oppdrag. I et lite kontor som vårt vil du få mulighet til å lære om mange fag, også utover det rent arkitekturfaglige.

 

Vi jobber for byggherrer og entreprenører i hele prosjekteringsfasen, fra skisse- til detaljprosjektering. Våre oppdrag omfatter alle typer bygg, alt fra industri til leilighetsbygg og skoler.

 

Du må beherske Autodesk Revit.

 

Arbeidssted er i våre kontorer på Dokka eller Gjøvik.

 

Full utlysningstekst og våre referanseprosjekter finner du også på www.sbg.no.

 

For nærmere informasjon kontakt:

Daglig leder Eirik Skåren, tlf. 482 22 915

 

Skriftlig søknad med CV og attester sendes eirik.skaren@sbg.no.

 

Søknadsfrist: 05.08.2024.

Oppstart etter avtale.