Generalsekretær Kari Bucher i NAL og administrerende direktør Krister Georg Aanesen i Gjensidige Bank ser frem til et tett og berikende samarbeid. Foto: Silje Almestrand.

Norske arkitekters landsforbund inngår avtale med Gjensidige Bank

  Sist oppdatert 30.10.2019
Norske arkitekters landsforbund (NAL) inngår samarbeid om bankfordeler med Gjensidige Bank.

Dermed vil de rundt 4300 medlemmene i NAL få tilgang til svært gode bankbetingelser som kunder i Gjensidige Bank.

– Etter en god prosess har vi kommet frem til at Gjensidige Bank er den riktige leverandøren for våre medlemmer. Vi er svært fornøyde med å kunne tilby et veldig godt og konkurransedyktig banktilbud, vi vet dette er veldig viktig for våre medlemmer, sier Kari Bucher generalsekretær i Norske arkitekters landsforbund.

Avtalen trer i kraft 27. mai 2019, og har en varighet på fire år.

2 (web)- Vi er veldig stolte og glade for at NAL viser oss denne tilliten, og ser frem til et tett og godt samarbeid. Dette styrker vår satsning i fagforeningsmarkedet, sier adm. direktør for Gjensidige Bank, Krister Aanensen.

Gjensidige Bank, som nylig ble en del av Nordea, har fra tidligere en stor avtale med YS som omfatter 220.000 medlemmer. Nordea har avtale med NITO.

– Dette er gledelig, og viser konkurransekraften Gjensidige Bank kan tilby med et godt banktilbud til gunstige vilkår. NAL representerer en sterk og attraktiv kundegruppe, og vi ser frem til å ønske medlemmene velkommen som kunder, sier leder for privatmarkedet i Nordea Norge, John Sætre.

– Vi jobber kontinuerlig med gode medlemsfordeler for å styrke oss som en attraktiv fagorganisasjon, sier Kari Bucher.

Som medlem av NAL får du nå en av markedets beste renter på boliglån i Gjensidige Bank. For mer informasjon om betingelser, se her 

På bildet (fra venstre): Lars Petter Bruun Engen, banksjef Nordea@Work Norge, Nordea Bank. Krister Georg Aanesen, administrerende direktør Gjensidige Bank. Kari Bucher, generalsekretær i NAL. Peter Rånås, markedssjef i NAL. Tor Boge, konserndirektør personmarked Norge, Nordea Bank. Ståle Solem, markedssjef Gjensidige Bank. Foto: Silje Almestrand.