Nytt om arkitekter

  Sist oppdatert 14.01.2021
Her kan du følge med på siste nytt av jobbskifter i arkitektbransjen.

Har du fått din første jobb eller byttet arbeidssted? Vi vil gjerne vite om det, til vår spalte om jobbskifter i arkitektbransjen. 

Send noen linjer om deg selv, din bakgrunn og din nye jobb, og et bilde i breddeformat, til annicken@arkitektur.no

 

Spinn vokse med tre nye partnere: Sara Lund i Spinn Nord og Marion Pflugfelder i Spinn Vest har lenge vært bautaer i Spinn som avdelingsledere. Morten Kaels har tatt med seg interiørteamet fra Kaels Studio og gitt en ny tverrfaglighet og dybde. Nå blir de tre partnere med eierskap i den videre utviklingen.

NyePartnere_FB

BoglDet danske arkitektkontoret BOGL ansetter Betina Holt Haraldsen som daglig leder ved sitt Oslo-kontor.
Betina Holt Haraldsen har mer enn fem års erfaring som arkitekt og byplanlegger i Oslo kommune. De siste tre årene har Haraldsen fungert som partner og daglig leder for arkitektfirmaet Holt O'Brien, hvor hun blant annet har gjennomført forstudier for plassering, innhold og design av Ibsen-biblioteket i Skien. Holt O'Brien har også samarbeidet med BOGL og MAD arkitekter om utviklingen av Nyhavna i Trondheim.

 

Andre KrauseKaren Jøssang (2)

Andre Krause og Karen Jøssang er ansatt hos Spinn; Krause hos Spinn Nord i Tromsø, og Jøssang i Spinn Oslo.
Krause som seniorarkitekt, med solid kjennskap til norsk regelverk, tverrfaglig arbeid, kontraktsrett og søknadsarbeid. I tillegg til utdannelsen som arkitekt er Krause faglært tømrer og har stor interesse og kunnskap om trekonstruksjoner og bygg i massivtre.

Arkitekt MNAL Karen Jøssang er utdannet ved NTNU. Hun har spesialkompetanse innen skole og er ansatt i Spinn for å styrke programmeringsavdelingen. De siste ti årene har Jøssang jobbet hos Alliance arkitekturstudio, og hun har bred arkitektfaglig erfaring fra prosjektledelse, skoleprosjektering, samspillsentrepriser, prosjektering med massivtre og ombruksmaterialer.

FabianSivilarkitekt MNAL Fabian Campos har tiltrådt som ny avdelingsleder hos Plus arkitektur avdeling Oslo.
Campos har over 20 års erfaring som leder for gjennomføringen av en rekke større byggeprosjekter i ulike deler av landet og ser nå frem til å bidra med sin kompetanse i videreutviklingen av posisjonen til Plus arkitektur i Oslo-regionen. Plus har et stort nettverk i aksen Sarpsborg/ Fredrikstad og Oslo og ønsker med ansettelsen av Campos til å styrke posisjonen i regionen.

 

esbjorn-kjell bildeEsbjörn Kjell blir partner i Dark Arkitekter. Landskapsarkitekten og urbanisten begynte i Dark for omtrent to år siden og fortsetter som prosjektleder for blant annet Guneriuskvartalet og Sognsveien 80-90. Esbjörn Kjell har erfaring med alt fra byutvikling til arkitekturprosjektering, og hans forrige jobb var som avdelingsleder for tegn_3.

 

Dark gruppen har åpnet kontor i Drammen. Her skal arkitekter fra datterselskapene Dark arkitekter, Lark landskap og Zinc interiørarkitekter jobbe sammen. Daglig leder er Marianne Straume, som har jobbet i Dark siden hun ble ferdig på NTNU i 2006. Med seg har hun: Carl Alexander Ramberg Nordal, Pablo Alejo Barros og Mathilde Cecilie Lobben, som alle tidligere arbeidet hos Dark Skøyen. Nyansatte er Barbara Olejniczak-Grzesiak (utdannet arkitekt fra Det tekniske universitet i Lodz, og med en master i urbanisme), Chamilla Reiersdal (by- og arealplanlegger fra NMBU på Ås) og Michael Bang Lund (bygningskonstruktør fra Horsens i Danmark). 

 

Nytt omArkitekt MNAL Marianne Sandmark er utdannet ved NTNU i 2011. Hun startet eget firma i sommer; Arkitekt Sandmark AS. Hun har tidligere jobbet et halvt år hos Arkplan AS (Namsos) og 6 år hos Idehusgruppen AS (Trondheim). Arkitekt Sandmark jobber med eneboliger, rekkehus og flermannsboliger. Kontoret har både privatkunder og proffkunder. Arbeidsoppgavene er tomteanalyser, mulighetsstudier, skisser, søknadstegninger og 3D visualisering. Sandmark står også bak instagramkontoen @hverdagsarkitekten.

 

MarieDark har ansatt arkitekt MNAL Marie Schlytter. Hun er utdannet fra Bergen Arkitekthøgskole. Hun har tidligere jobbet hos tegn 3. Marie har bred prosjekteringserfaring fra ulike typer prosjekter, som broer og omsorgsbygg. Hun har også jobbet på skoler, idrettshaller, og boliger. Marie jobber i alle faser fra programmering, konseptutvikling og mulighetsstudier til oppfølging på byggeplass. I rollen som oppdragsansvarlig har hun fått lang erfaring i samarbeid med byggherre, brukermedvirkning, samt koordinering med andre fagdisipliner. Når Marie ikke er dypt inne i volumstudier og reguleringsplaner drar hun gjerne på konserter eller reiser. 

Marianne webNy daglig leder hos Enerhaugen arkitektkontor.
Marianne Guriby Dahl har tatt over roret som daglig leder hos Enerhaugen Arkitektkontor as. Hun kommer fra stillingen som Manager Product Development i EFG, European Furniture Group AB og har de siste 17 årene jobbet i møbelbransjen. Dahl markerer et skifte for kontoret, som første daglige leder i bedriftens historie uten arkitektfaglig bakgrunn. Hun har ledelseserfaring fra store bedrifter, og har kompetanse fra strategiarbeid, marketing og salg.

— Jeg kjenner design og arkitektur fra flere ulike innfallsvinkler, som utøvende selvstendig designer, som oppdragsgiver for designere, som produktutvikler, som leverandør og som produsent. Jeg har jobbet innenfor møbel, tekstil, mote, grafisk design, industridesign og jobbet tett med flere arkitekter. I alle disse sektorene har jeg arbeidet med forholdet mellom visuell design, miljø, kvalitet og økonomi. Alltid med brukeren i sentrum både til offentlig og privat sektor, sier Dahl.

SPINN arkitekter har fått tre praktikanter fordelt på sine avdelinger i Tromsø, Stavanger og Oslo.

Kristoffer Frydenlund Sælid-1Kristoffer Frydenlund Sælid er Oslogutt med bachelor fra AHO. Hans store interesse for ski lokket han til et praksisår hos SPINN Nord i Tromsø.

 

 

 

 

Jerome Barrun Pasion-1

Jerome Barrun Pasion har master fra NTNU og tar nå obligatorisk praksis hos SPINN Vest for å få godkjent masteren. Fra tidligere har Jerome en bachelor i informatikk fra University of British Columbia, Vancouver, Canada.

 

 


Lina Svantesson-1Lina Svantesson har bachelor i arkitektur fra Lunds universitet og har nå tatt turen fra Sverige for å ta et praksisår hos SPINN arkitekter i Oslo. Lina er en intressert och lydhør praktikant som er dyktig til å tegne og visualisere idéer, både for hånd, digitalt och i modell.

 

 

White arkitekter Oslo ansetter to nye arkitekter som tilfører verdifull erfaring til teamet med sterkt kompetanse innen transformasjon, boligutvikling, materialkunnskap og BIM.

Rasmus_IMG_9520Rasmus Jørgensen har spesialkompetanse innen transformasjon og prosjektutvikling i bevaringsverdig kontekst. Han stiller med internasjonal arbeidserfaring fra både Berlin og Shanghai, og har jobbet med oppgaver innen alle skalaer; fra produkt- og møbeldesign, via mulighetsstudier og konkurranser til komplekse byggeprosjekter i urban skala.

Rasmus er utdannet fra Kunstakademiets Arkitektskole i København med en bachelor i industriell design og master i arkitektur. Vi ønsker også å nevne spennende erfaring fra scenografi og teaterkunst. De siste 8 årene har Rasmus jobbet for Kristin Jarmund Arkitekter.

 

Martin_IMG_9501Martin Konieczny er utdannet sivilarkitekt fra NTNU. Hans interesse for trearkitektur i tillegg til erfaring fra BIM-prosjektering i komplekse prosjekter, danner en spennende bakgrunn som vi skal spinne videre på.

Martin har tidligere jobbet som arkitekt hos Fabel arkitekter og har også erfaring fra Asker kommune som byggesaksbehandler. Som student var Martin koordinator og kontaktperson for Norges delegasjon i EASA.

 

Andreas Nordstrom

 

LINK arkitektur etablerer en ny konkurranseorganisasjon i konsernet og har ansatt arkitekt Andreas Nordström som Konkurransesjef for å lede arbeidet i Norge. Andreas Nordström driver i dag sitt eget arkitektkontor Identity Architecture i Stockholm sammen med to andre partnere. Han har tidligere erfaring som konkurranseansvarlig hos Kjellander Sjöberg hvor han var med og bygget opp bedriftens prosesser for konkurranseavvikling. I tillegg har han internasjonal konkurranseerfaring fra Tokyo hvor han jobbet hos den japanske arkitekten Sou Fujimoto med blant annet prosjektet Serpentine Gallery Pavillion og deltok i arkitektkonkurranser mot kontorer som OMA, David Adjaye, BIG, Ole Shereen og Sanaa.

 

Dark har ansatt flere nye arkitekter:

Jostein Korsnes Dark Stavanger copy (web)Arkitekt MNAL Jostein Korsnes er ny leder for Dark Stavanger.

Korsnes har de siste 12 årene ledet arkitektgrupper i Bergen og Stavanger og vært kontorleder hos Asplan Viak i Stavanger.

— Oppstarten av Dark Stavanger er det mest spennende som har skjedd i arkitektmiljøet i vår region på lang tid. Jeg har fulgt med på Dark i mange år og mener det er et av de mest kvalitetsorienterte arkitektmiljøene i Norge. Når det kommer til bærekraftige løsninger og samfunnsansvarlig prosjektutvikling er Dark helt i front i samtidens by- og regionsutvikling i Norge. Da jeg fikk muligheten til å lede satsingen i Stavanger, var det bare å kaste seg på, sier Korsnes.

Dark Stavanger har i skrivende stund 11 ansatte og ble startet høsten 2018. Det tverrfaglige kontoret har både arkitekter, interiørarkitekter og landskapsarkitekter under samme tak. Korsnes har et tydelig mål for det nye kontoret.

— Mitt mål for Dark Stavanger er at vi skal være en foretrukket samarbeidspartner for ambisiøse byggherrer. Vi er et arkitektkontor som leverer helhetlige prosjekter innen alle arkitektfag med fokus på høy livskvalitet og ansvarlig samfunnsutvikling. Vi skal fortsette å fokusere på sosial bærekraft, leveransedyktighet og prosjekter som gir livskvalitet. Også skal vi ha det gøy med alle vi utvikler prosjekter sammen med.

 

Astrid_2019_DSC_4226-1 (web)Arkitekt MNAL Astrid Tømmerås Haug er utdannet arkitekt fra NTNU med ett år som gjestestudent ved AHO. Etter studiet ble hun værende i Oslo hvor hun har jobbet som frilans og vært innleid på større boligprosjekter.

Astrid har hatt hovedfokus på gjennomføring og jobbet tett med entreprenører og byggherre frem mot ferdigstillelse.

I tillegg han hun også erfaring med blant annet rehabilitering, omsorgsboliger og næringsbygg. Astrid er en del av Dark sitt største prosjekt om dagen Økern Portal.

 

Carl_2019_DSC_4112 (web)

Carl Alexander er utdannet M.arch fra University of Strathclyde i Skottland hvor han ble uteksaminert i 2013. I løpet av studietiden jobbet han med oppgaver knyttet til alt fra mobile installasjoner for kriserammede områder til større offentlige bygg, og deltok i Erasmus utvekslingsprogram til Bauhaus-Universität Weimar i Tyskland. Etter at han flyttet tilbake til Norge jobbet han som saksbehandler på Byggesaksavdelingen i Drammen kommune i fire og et halvt år, hvor han blant annet var involvert som prosjektleder i programmet Futurebuilt, deltok i sekretariatet for kommunens byggeskikkpris og utførte ledergodkjenning av vedtak. Ved siden av jobben er Carl glad i å dra med seg bikkja på slep i skog og mark, samt å tilbringe tid på svabergene ved hytta på Sørlandet.

Pablo_2019_DSC_4191 (web)Pablo Alejo Barros er utdannet ved Universidad Anahuac i Mexico and ved Aalborg Universitet. Han har tidligere jobbet i Mexico og vært praktikant hos C.F. Møller i Danmark. Diplomoppgaven hans handlet om hvordan man kan engasjere de som bor på Tøyen med ulike designgrep i byplanen.
Pablo begynte hos Dark vinteren 2019 og skal fra høsten av jobbe på Drammenskontoret. Han har erfaring fra store konkurranser og har konseptutvikling som sitt spesialområde. Pablo syntes også måten arkitektur og design påvirker folk sitt handlingsmønster er et interessant område å utforske.
På fritiden klimprer han på sin spanske gitar og fortviler over alt som er galt med norsk-tacoen. Hvis man lurer på hva som er galt med norsk-taco svarer hans som oftest: alt.

IMG_1707 (web)SPINN forsterker sitt programmeringsteam med arkitekt Eva Dahlbäck. Etter å ha vært i foreldrepermisjon, begynte Eva hos SPINN i mai. Eva har master i arkitektur fra Kungliga Tekniska högskolan i Stockholm.I tillegg er hun utdannet lærer og det vil styrke SPINNs pedagogiske plattform ytterligere i deres arbeid med utdanningsbygg.

Eva har tidligere jobbet i «Avdeling for arealutvikling, seksjon for nytt regjeringskvartal» i Departementenes Sikkerhets- og Serviceorganisasjon, DSS.

 

 

IMG_9006_lite

Arkitekt MNAL Mikael Lye er nyansatt i Norske arkitekters landsforbund (fagavdelingen og Bylivsenteret). Han erstatter arkitekt MNAL Andreas Fadum Haugstad som er ansatt som prosjektleder i Bykuben. Lye er byplanlegger og arkitekt MNAL, og har mer enn 20 års erfaring innenfor fagområdet. Han har særlig kompetanse innenfor stedsutvikling, kulturminnevern og plan- og byggesak. Lye kommer fra stillingen som seniorrådgiver hos Riksantikvaren.

 

 

 

Dark har ansatt flere nye arkitekter:

mathildelobbenArkitekt MNAL Mathilde Lobben er utdannet ved Arkitektur- og Designhøgskolen i Oslo. Hun leverte diplomoppgaven i januar 2019, med prosjektet «Coexist – Living together in the city». Tema for diplomen var hvordan et bygg kan tilpasse seg byens mellomrom, dens omkringliggende strukturer og hvordan man kan bo alene, men sammen. Mathilde har en bakgrunn fra kunst, interiør og dans. Mathilde er født og oppvokst i Drammen, og er derfor svært glad for opprettelsen av Dark Drammen og muligheten til å få være med på å utvikle litt av sin hjemby.

sindreandersengåsvikArkitekt MNAL Sindre Andersen Gåsvik kom til Dark i januar 2019. Han har tidligere jobbet med alle faser av et prosjekt, fra konseptutvikling til ferdig bygg, og har i hovedsak jobbet med prosjektering av store boligprosjekter.Sindre tok mastergraden sin i arkitektur ved NTNU i Trondheim. Diplomoppgaven hans handlet om tilpasset gjenbruk av eksisterende bygningsmasse til boligformål. Han har også vært på utveksling ved École Polytechnique Fédérale de Lausanne (EPFL). Hos Dark er jobber Sindre på Økern Portal.

johannabackhausJohanna Backhaus ble utdannet ved Technische Universität Berlin og har en Master i Arkitektur. Hun jobbet i Berlin og Gjøvik før hun begynnte hos Dark i 2019. Hun har også vært praktikant hos Pool Architekten i Zürich. Johanna har erfaring fra ulike prosjektfaser innen boligprosjekter, kontorbygg, skoler og svømmehaller. Hun er en av de første som ble ansatt i Dark sitt Drammens-kontor. 

ia christesashvili

Ia Christesashvili er utdannet ved The Academy of Fine Arts i Tbilisi, Georgia. Hennes store kompetanseområde som arkitekt er konseptutvikling og utforming av estetiske uttrykk. Ía er god i Revit og er inne som konsulent der hun bidrar som Revit/BIM-eskspert. 

marija djordjevic

 

 

Marija Djordjevic tok mastergraden sin ved Universitetet i Beograd i 2008. Før hun begynte hos Dark i februar 2019, jobbet hun i flere år som arkitekt i Serbia og siden 2015 i Norge.
Hun har opparbeidet seg en allsidig kompetanse fra forskjellige faser av prosjektering, fra skisseprosjekt, anbudsrunde, arbeidstegninger, detaljering og oppfølging på byggeplass. Hun har god erfaring med store og komplekse prosjekter, hovedsakelig innen bolig, næring, og med kommersielle prosjekter, samt med ombygging og rehabilitering av eksisterende anlegg. Hos Dark er jobber Marija på Økern Portal.

Nis TimmerNis Timmer studerte arkitektur på Aarhus School of Architecture og ble ferdig der i 2009. Han jobbet for Henning Larsen Architects, 3xN og Jan Wichman Arkitekter i København før han reiste fra Danmark.Han har bodd i Norge siden 2013 og jobbet for Arkitema Architects både med sykehus, skoler, bolig og kommersielle prosjekter. Hos Dark er jobber Nis på Økern Portal.

danijelvinko

Danijel Vinko tok mastergraden sin på University of Architecture i Zagreb og spesialiserte seg i bærekraftig og miljøvennlig arkitektur. Før han startet hos oss jobbet han flere steder både i inn og utland som for eksempel Danmark, Slovenia og Kroatia. Danijel bidrar på konkurranser, men skal også jobbe med tidligfase hos Dark.

 

Ingrid_web

Arkitekt MNAL Ingrid Danielsen begynner hos Mad Arkitekter etter ti år hos Lund Slaatto Arkitekter. Hun har bred prosjekteringserfaring fra arbeid med større, komplekse bygg, kontorer og næringsbygg.
- Jeg ser frem til å jobbe sammen med et bra team i det spennende transformasjonsprosjektet Universitetsgata 2!

 

3Arkitekt MNAL Silje Mourier Haugen er lektor/ faglærer i Design&Arkitektur. Jeg er utdannet fra Arkitektskolen i Århus i 2006.

— Jeg jobbet tidligere hos Kristin Jarmund arkitekter, men tok for en stund siden et stort skritt over i en annen verden og begynte å undervise i Design og Arkitektur i videregående skole. Jeg jobber nå ved Edvard Munch vgs, på studieretningen KDA: Kunst, design og arkitektur, mens jeg tar studiet PPU (praktisk pedagogisk utdanning) på OsloMet.

— Jeg har alltid elsket å arbeide som prosjekterende arkitekt og gledet meg til hver dag på jobb, men grunnen til at jeg tok dette skrittet var at jeg ønsket en mer samfunnsnyttig og meningsfull hverdag. Det å arbeide med unge er for meg veldig meningsfullt og givende. De er fremtiden. De er spirene i faget, og trenger gode forbilder som kan inspirere og engasjere dem.

— Misforstå meg rett, jeg synes arkitektur er et veldig viktig og meningsfullt felt, men jeg ønsket meg noe som bidro her og nå, ikke om ti år, og ikke til å fylle noen eiendomsinvestors lomme med mer gryn – i Panama. Vi lever ganske kort og må bruke vår tilmålte tid godt. Vi må våge å mene, våge å bry oss og våge å ta valg, selv om det betyr å gå ned i lønn. Jeg elsker å være arkitekt, men har innsett at læreryrket faktisk er verdens viktigste yrke. Anders Almesveen

Arkitekt MNAL Anders S. Almesveen er tilbake i Spinn hvor han begynte som modellbygger i slutten av arkitektstudiene ved Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo.
Denne gang i sin hjemby Stavanger, hvor SPINN Vest har vokst til ått ansatte i løpet av sitt første år.

— I nytransformerte kontorlokaler i Innovation Dock ved sjøkanten i østre bydel i Stavanger får jeg gleden av å tegne god skolearkitektur i hele landet, og har blitt gjenforent med flere kjekke medstudenter og kollegaer fra Oslo og Stavanger.  I tillegg har vi uten tvil en av de fineste utsiktene i landet inn mot Ryfylke, sier Anders S. Almesveen.

Almesveen har tidligere jobbet i BARK arkitekter, PLANK Arkitekter, Léva Urban Design og sist i Alliance Arkitekturstudio.  

Henning Wien_Arkitekt MNAL Henning Wien tok spranget over til Spinn i januar 2019 etter nesten seks år hos tegn_3 i Trondheim og Oslo. Han har tidligere også jobbet på byggesakskontoret i Trondheim kommune. Henning er et av de seneste navnene som føres på ansattelista til raskt voksende Spinn og ser fram til å spisse den vide kompetansen sin inn mot skole- og miljøarkitektur. Han nekter å flytte fra egentegnet hus i hjembygda Hadeland, og togpendler straka vegen inn til Spinn på hovedkontoret i Kvadraturen i Oslo.

 

IMG_1021Etter å ha jobbet på noen ulike Oslo-kontorer siden 2002, kom arkitekt MNAL Trine Bang fra HRTB til SPINN i midten av januar. Trine har bakgrunn fra bl.a. skole og omsorg, og denne erfaringen kommer godt med når hun nå tar over som prosjektleder på Framtidas Ungdomsskole i Bamble kommune.

 

 

 

 

DSCF8459 copyArkitekt MNAL Anders Rubing går fra Asplan Viak til ny stilling som stipendiat ved Universitetet i Bergen (UiB).
Her skal han forske på sikkerhet, resilience, infrastruktur og urban fremtid på Senter for Kvinne- og Kjønnforskning. Rubing ble ferdig utdannet fra Bergen Arkitekthøgskole (BAS) i 2012 og er nå hovedlærer på masternivå og diplomveileder på samme institusjon.

Rubing har lenge forsket om brytepunktet mellom sikkerhet og retten til demokratisk uttrykk i det offentlige rom og hvordan sikkerhetsarkitektur forandrer byer og andre urbane systemer. Rubing var medredaktør og prosjektleder for den flerfoldig prisbelønte boken ”The City Between Freedom and Security, Contested Public Spaces in the 21st Century” som omhandler samme tematikk. Anders er publisert i bøker internasjonalt og i fag-magasiner og aviser nasjonalt, han er frilans kritiker for tidskriften Arkitektur N. Rubing foreleser hyppig om sikkerhet, arkitektur og retten til offentlig rom i byen. I tillegg har Rubing bred erfaring fra byggprosjekter i ulike skala og type, stedsutvikling og utsmykking. Spesiell kjennskap til helsebygg, medvirknings- prosjekter samt utsmykkingsprosjekter. Rubing driver Teori og Praksis, en plattform for å løfte en debatt om våre bygde omgivelser i relasjon til økonomi, politikk og levd liv.

 

nal_pressebilder_2018_38Arkitekt MNAL Andreas Fadum Haugstad slutter som prosjektleder i Norske arkitekers landsforbund (NAL) og begynner som prosjektleder i ByKuben, Oslos senter for byøkologi. ByKuben er en viktig satsing for byrådet. Byøkologi handler om byområdenes samlede miljøpåvirkning, samspillet mellom mennesker og natur i byen og hvordan dette kan forbedres. ByKuben har mål om å bidra til at byens befolkning føler eierskap til, og ser muligheter i det grønne skiftet mot nullutslippssamfunnet. ByKubenholder til i Myntgata 2, ved festningen/Kontraskjæret.

 

JoneidEtter 14 år hos Knut Hjeltnes AS siv. ark. MNAL, har arkitekt MNAL Nils Joneid etablert et arkitektkontor sammen med kollega arkitekt MNAL Tom Christian Taasen. Arkitektkontoret Cover arkitektverkststed jobber med eneboliger, ombygg/tilbygg, hytter, men også større prosjekter. De er lokalisert på Taasen gård hvor de også har et snekkerverksted.

 

 

 

siggy og gunn elin-1

MNIL Gunn Elin Smørdal Birkenes og Sigurjón Geir Gunnarsson har etablert Dark Stavanger. Det er et arkitektkontor i DARK gruppen med avdeling i Stavanger. Arkitektkontoret har 11 ansatte med full prosjektering og planleggingskompetanse innenfor arkitektur og plan, landskap, interiør og 3D/visualisering/VR. Dark Stavanger holder til i Ryfylkegaten 22. Midt i hjertet av den mest kreative bydelen Stavanger Øst.

 

 

 

 

Endre dine opplysninger i NALs medlemssystem

Dersom du har byttet arbeidsgiver oppforder vi deg også til å endre dine opplysninger via vårt skjema på arkitektur.no eller epost (nal@arkitektur.no).

Du kan også endre dine opplysninger via Min side i NALs kursmodul https://kurs.arkitektur.no

kontakt

  • Norske arkitekters landsforbund
    Tlf. 23 33 25 00
    E-post