OAF Sommerfest med Espen Surnevik og utdeling av årets arkitekturpris.

  Sist oppdatert 10.06.2019
OAF inviterer til sesongens siste forelesning med Espen Surnevik på Arkitektenes hus i Josefinesgate fredag 14. Juni kl 18:00. Vi deler også ut Oslo Arkitektforenings Arkitekturpris. Etter forelesningen er det fest i bakgården med musikk, øl, cocktails og noe å bite i.

Espen Surnevik driver alene sin arkitektpraksis i Oslo, og har en professorstilling ved Institutt for Arkitektur ved AHO. Han ble uteksaminert fra Arkitektur- og Designhøgskolen i Oslo i år 2000, etter studier i Bergen og Venezia, og arbeidet etter dette som prosjektarkitekt på flere prisvinnende byggeprosjekter. Kontoret ble stiftet i 2012, med et ideal om å arbeide innenfor alle skalaer i en planleggingsprosess fra begynnelse til slutt. Han arbeider med ulike byggeprosjekter i Norge, og søker å benytte fenomenologisk- og historisk kontekst som kilde til å skape sine prosjekter. PAN-tretopphyttene i Åsnes er eksempler på dette. Hans kirkeprosjekter i Våler og Porsgrunn utgjør de mest omfattende prosjektene som er utviklet over flere år. Våler Kirke mottok Innlandets trepris 2016, Archmaraton Award Milano 2016, Årets bygg 2015 og Statens Byggeskikkpris 2016.

Espen Surnevik står selv for alle faser av arkitektur- og landskapsprosjektering samt byggeplassoppfølging frem til ferdig byggverk i sine prosjekter. Prosjektene ønsker å stå i en historisk sammenheng i krysningsfeltet mellom fremtid og tradisjon.


Velkommen!