OAF sommerfest med JAJA Architects

Tekst Joakim Skajaa Sist oppdatert 18.06.2018
Oslo Arkitektforening har gleden av å invitere til sommerfest i bakgården på Arkitektenes Hus fredag 22. juni fra klokken 18.00. Kvelden innledes med et foredrag av Jakob Steen Christensen fra JAJA Architects.

Oslo Arkitektforening har gleden av å invitere til sommerfest i bakgården på Arkitektenes Hus fredag 22. juni fra klokken 18.00.

Program fra kl 18:00:
Møt opp presist for forelesning med Jakob Steen Christensen fra danske JAJA Architects.
JAJA Architects er et ungt Københavnbasert arkitektkontor som siden oppstarten har markert seg med stor suksess i internasjonale plan- og designkonkurranser, også her til lands.
(Forelesningen vil holdes på norsk)

Forelesningen etterfølges av utdeling av Oslo Arkitektforenings Arkitekturpris 2018, med mer.

Hagefest fra kl 20.00 - 02.00:
Litt utpå legger vi opp til hyggelig kollegialt samvær. Det blir musikk som appellerer på tvers av generasjoner, fingermat, bar og drikke å få kjøpt til en rimelig penge.

Arrangementet er åpent med gratis adgang uten forhåndspåmelding for medlemmer av OAF, samt spesielt inviterte. Vi oppfordrer likevel alle til å forhåndspåmelde seg via facebook slik at vi får en indikasjon på hvor mange som kommer på festen.

Facebook arrangement: https://www.facebook.com/events/281534559053815/

Er du ikke medlem av OAF men ønsker likevel å delta på vårt sommerarrangement? Det er er mulig ved forhåndspåmelding, og betaling av 100kr ved oppmøte.