Kurs og arrangement
Publisert 23. august 21
Av: Oslo arkitektforening

Lansering av høstens program + nye norske stemmer

Høstens program lanseres 2. september og endelig kan vi være sammen i Arkitektenes Hus igjen!

Publisert 23.08.2021
Av: Oslo arkitektforening

Det er fortsatt ikke helt som før, men vi gjør så godt vi kan innenfor de rammene vi har til rådighet. Det føles så viktig å samle faglige stemmer og legge til rette for både formelle og uformelle samtaler om arkitektur – vi har savnet det!

Høstens program vil lanseres med aktivitet både inne og ute og vil vi gi scenen til flere unge norske stemmer innenfor arkitekturfaget. De vil reflektere over høstens tema «Nye Former» og presentere seg selv og hva som interesserer og inspirere dem faglig. Gjennom semesteret vil vi fortsette dialogen med de inviterte arkitektene både gjennom sosiale medier, og gjennom flere (forhåpentligvis) fysiske prosjekter senere i høst. Følgende arkitekter, kontoer og kollektiv er invitert:

ACT
Etyde
Waelgaard Salim
Søstra100
Fly-collective
Atelier particular
Rikke Sandbugt
Mads Oiern

Vi vil også presentere høstens program som har mange høydepunkter og vil bestå av både forelesninger, befaringer, debatter og samtaler. Felles for alle delene av programmet er at de tar utgangspunkt i, svarer på eller reflekter over tema «Nye Former» og behovet for å tenke nytt og utfordre vante måter å jobbe på.

Etter presentasjonene er vi veldig glade for å kunne ønske dere velkommen til å utforske prosjektet og installasjonen Tenke Høyt Sammen. Et prosjekt initiert av arkitekturkollektivet Klubbkontoret om fremtidens by og om å trene utiopimuskelen vår, ikke hver for oss, men i felleskap. Installasjonen tar plass i forhagen til Josefinesgate 32 og åpner offisielt 4. september men vil «pre lanseres» i forbindelse med OAFs programslipp. Les mer om Tenke Høyt Sammen her

Arrangementet er fulltegnet men mulig å komme til presentasjon av Tenke høyt sammen ca. kl 19:30

Hvis du er syk – hold deg hjemme :)

Stort takk til våre samarbeidspartnere:

AFAG

GARNES DATA

FAGFLIS

VESTRE