Illustrasjon: ERIK(SEN) - Erik Johan Worsøe Eriksen

Påmeldingen til Arkitekturdagen 2014 har startet

Tekst Perann Sylvia Stokke Sist oppdatert 27.05.2014
Ta turen til Bergen i september og få et innholdsrikt program både faglig og sosialt.

Arkitekturdagen 2014 skal belyse sentrale spørsmål for et bærekraftig samspill mellom bygd, forsted og by.

Meld deg på Arkitekturdagen 2014 her

Til konferansen 11. september på USF Verftet inviterer vi en rekke nasjonale og internasjonale foredragsholdere som vil vise eksempler på hvordan arkitektfagene kan bidra i utviklingen av ny kompetanse i næringslivet, en ny livsstil og en ny arkitektur. Hittil har fire foredragsholdere bekreftet at de kommer:

  • Belinda Tato, Ecosistema Urbano, Madrid
  • Dominic Balmfort, Susturb, København
  • Siv Helene Stangeland og Reinhard Kropf, Helen & Hard
  • Roar Svenning, Bygda 2.0

Flere navn på foredragsholdere og en bredere presentasjon av disse vil bli publisert fortløpende.

Årets viktigste fagdag

Arkitekturdagen er en av Norges viktigste konferanser om arkitektur og byplanlegging og trekker mellom 500 og 600 arkitekter, planleggere, beslutningtakere, politikere og akademikere. Vi inviterer deg til en inspirerende dag med nye ideer, diskusjoner og nytenkning rundt morgendagens utfordringer. Benytt også dagen til å treffe gamle og nye kollegaer og fagfeller.

Faglig og sosialt program

Selve Arkitekturdagen går av stabelen torsdag 11. september. Det blir også et faglig og sosialt program både onsdagen før og fredagen etter.

Bergens arkitektskole, Bergen Arkitektforening og Bergen kommune arbeider med å sette sammen et innholdsrikt program med noe for enhver smak. Det blir blant annet en bydebatt i Bergen sentrum med påfølgende uformell bar og utstilling på BAS onsdag kveld. Etter Arkitekturdagen blir det fest på kvelden, og fredag blir det båttur og befaringer.

Sett av 10. - 12. september i kalenderen!