T-House, Enebolig i Trondheim, Sanden Hodnekvam

Programlansering, forelesning med unge lovende arkitekter - og fest!

  Sist oppdatert 02.01.2018
OAF inviterer til lansering av vårens forelesningsrekke. 6 unge og lovende kontorer presenterer seg selv - og etterpå blir det dj, mat og bar i Arkitektenes Hus.

Fredag 12. januar inviterer Oslo Arkitektforening til lanseringsfest for vårens foredragsprogram. Programkomiteen har i høst arbeidet med å plukke ut spennende foredragsholdere som vi ser frem til å presentere. Vi kommer også til å lansere andre konsepter som vil gå parallelt med foredragene, slik at det vil være høy aktivitet på Arkitektenes Hus (og kanskje andre steder i byen) våren 2018.

Fra klokken 16.30 vil det i regi av NAL holdes et innspillsmøte til Wildcardordningen som ble gjenopptatt i april 2017. Dette holdes også på Arkitektenes Hus: 
https://www.arkitektur.no/wildcardordningen-innspillsmote-23-januar-2018

Oslo Arkitektforening benytter muligheten til å invitere seks unge og lovende arkitektkontorer til å fortelle om sine visjoner og arbeider. 
Kontorene som kommer for å presentere seg er:

- KOHT Arkitekter
- Stilla utvikling
- Jørgen Tandberg
- Kolab Arkitekter
- Kåmmån 
- Sanden+Hodnekvam Arkitekter

Etter presentasjonene blir det fest med dj, bar, enkel matservering, og vi håper at alle blir igjen for å fortsette diskusjonene i en uformell og hyggelig setting.