Rabatt på Byggtjeneste Portalen/ECOproduct databasen

  Sist oppdatert 18.06.2020
Byggtjeneste Portalen er en unik samling av fem tjenester som effektiviserer arbeidsprosessene for alle arkitekter. Som medlem av NAL får dere eller bedriften dere jobber i opptil 25 % rabatt på abonnement.

Les mer på Byggtjeneste.no eller kontakt oss på salg@byggtjeneste.no for bestilling og mer informasjon.

les-mer-om-portalen 

Miljøvennlige materialvalg
ECOproduct hjelper deg med å ta miljøvennlige materialvalg og dokumentere miljøegenskapene. Du kan enkelt søke opp og sammenligne miljøegenskapene til byggevarer for å finne byggevaren med best miljøprofil.

 ECO-product

Oversikt over regelverket
I Byggtjeneste Portalen får du praktiske kommentarer til plan og bygningsloven, god oversikt over dagens regelverk (Lover, forskrifter og veiledninger) og mange emner skrevet med ett praktisk språk. (universell utforming, strandsonen, overvannshåndtering mm.)

Produktdata på byggevarer
I Byggkatalogen kan du søke etter byggevarer med produktdokumentasjon som er registrert i Byggtjeneste NOBB. Du kan finne tekniske egenskaper, bilde og dokumentasjon på byggevaren.

Gratis prøveabonnement
Det er selvfølgelig mulig med ett uforpliktende 14 dagers gratis prøveabonnement. Bare registrer deg på: https://portal.byggtjeneste.no/Kundesenter/OpprettProveAbonnement.

kontakt

  • Norske arkitekters landsforbund
    Tlf: 23 33 25 00
    E-post