Rørosseminaret 2019

  Sist oppdatert 03.04.2019
Welcome to TAF International Celebration of Architecture 2019!
Nå nærmer det seg Rørosseminaret den 3.-5. mai med stormskritt! Foreleserne lader opp, Sangerhuset forbereder seg, og det blir så bra! Vi gleder oss veldig! 

Påmeldingsfristen nærmer seg og det begynner å fylle seg opp, så nå begynner det å haste for de som ikke har meldt seg på. Påmeldingen er åpen til 12. april, eller til det er fullt - så det er bare å hive seg rundt før det er for seint!
 
3.-5. Mai 2019
Sangerhuset - Røros
 
Carins Smuts (South Africa); Marlon Blackwell (USA); Zhang Ke / Standard architecture (China); Alexander Furunes (Norway); Gloria Cabral (Paraguay); Rodeo arkitekter (Norway); August Schmidt (Norway); MASU planning (Denmark); Ingerid Helsing Almaas (Norway);
 
Please register and buy tickets at: 
 
See you all at Røros!
 
_ _ _
 
Trondhjems Arkitektforening har siden 1988 arrangert Rørosseminaret - TAF International Celebration of Architecture - annenhvert år. Årets seminar blir det 17. i rekken.
 
Rammen for seminaret er å samle kolleger fra hele verden til en arkitekturfeiring på Røros. Programmet for årets seminaret omfatter gjesteforelesere fra hele verden. Som vanlig blir det høyt faglig nivå og garantert god stemning!

Mer informasjon finner du om arrangementet her. Eventen vil oppdateres fortløpende. 
https://www.facebook.com/events/746340939079613/ 
 
Se video av tidligere foredrag på Røros: https://vimeo.com/rorosarchitecture
 
Banner6Banner6