Alf Waage, BYLIVsenteret og Ingvild Gjerdset, Møre og Romsdal Fylkeskommune. Foto: NAL.

Se opptakene fra BYLIVkonferansen 2018

Tekst Perann Sylvia Stokke Sist oppdatert 21.12.2018
Byliv, næringsliv, hverdagsliv. Hvordan kombinerer vi dette slik at vi får attraktive sentrumsområder? Dette var temaet for årets BYLIVkonferanse som gikk av stabelen i Ulsteinvik 17+18. oktober. Gikk du glipp av konferansen, kan du nå se opptakene.

Sist uke var 200 deltakere fra kommuner, fylkeskommuner, næringsliv og arkitektkontorer samlet på Bylivkonferansen 2018 i Ulsteinvik. De fikk høre foredrag med ulike innganger til byutvikling; fra blant andre matematiker og teknologiinvestor Silvija Seres, arkitekt og bibliotekrådgiver Aat Vos, adm. dir. Gunnar Bøyum fra Aspelin Ramm, Harald Øvland, avdelingsdirektør for skoleanlegg i Utdanningsetaten i Oslo kommune, arkitekt Espen Pedersen i Lund+Slaatto Arkitekter og kunstner og sosial byutvikler Kenneth A. Balfelt.

Dagen etter var det tid for å dykke lengre inn i materien, med verksteder om næringslivets rolle i byutvikling, kultur og kreativitet, hvordan man kan lage sammensatte anlegg for idrett, kultur og skole, biblioteket som stedsutvikler og hvordan barn best kan leve i byen.

BYLIVkonferansen 2018 ble arrangert av BYLIVsenteret i NAL i samarbeid med Møre og Romsdal fylkeskommune og Ulstein kommune.

Se programmet for BYLIVkonferansen 2018

Se opptakene fra BYLIVkonferansen 2018

BYLIVkonferansen_collage_sjoborg
 

 

kontakt