Student

Bli studentmedlem

Studentmedlemskap koster kun kr 900,- per år og faktureres kvartalsvis.

 • Meld deg inn som studentmedlem og vinn billetter til Arkitekturdagen

  30.08.2017

  Er du engasjert i faget og utviklingen? Er du opptatt av arkitektens rolle? Vil du være en del av et faglig fellesskap? Bli studentmedlem innen 14. september og du er med i trekningen av 2 gratisbilletter til Arkitekturdagen 21. september.

 • Delta på internasjonal studentkonkurranse om dagslys

  29.08.2017

  Den internasjonale VELUX-prisen utfordrer arkitektstudenter til å utforske temaet dagslys - for å skape en dypere forståelse av en stadige relevante energikilden, lys og liv.

 • NAL satser på de unge

  12.10.2016

  NALs president, Alexandria Algard, besøker arkitektstudentene denne høsten. Onsdag 26. oktober kommer Algard til Bergen Arkitekthøgskole (BAS) for å fortelle om hva NAL gjør for arkitektstudentene og om hvordan man kan jobbe som arkitekt. Tidligere denne høsten besøkte presidenten AHO og NTNU. Arrangementene ble godt mottatt av engasjerte arkitektstudenter.

 • Presidenten kommer - kommer du?

  21.06.2016

  NAL er en av sponsorene til Arkitektstudenter i hurtigpraksis. Vi oppfordrer alle våre yrkesaktive medlemmer til å møte studentene til debatt i Oslo.

 • Bruk biblioteket

  20.05.2016

  NALs fagbibliotek er tilgjengelig for alle medlemmer av NAL, NIL og NLA. Hold deg oppdatert på bøker, artikler og hva som presenteres av norsk arkitektur i utlandet.

 • Nytt talerør for studentene

  08.05.2015

  Det vil bli opprettet egen studentgruppe i NAL som skal sørge for at studentenes interesser blir ivaretatt og utvikle en felles agenda for studentarbeidet i organisasjonen

kontakt

 • Norske arkitekters landsforbund
  Tlf. 23 33 25 00
  E-post