Torget–Bryggen i Bergen

 • «Mot Vågen» vant i Bergen

  05.07.2019

  Med motto «Mot Vågen» vant Asplan Viak AS sammen med Rodeo arkitekter, Sanden+Hodnekvam arkitekter, Zenisk og Studio Holmedal den begrensede plan- og designkonkurransen for området Torget­-Bryggen i Bergen. Konkurransens resultatet ble offentliggjort på et arrangement i hovedrommet i Sentralbadet i Bergen 5. juli 2019. Les mer i NAK 514.

 • Fem utkast til Torget–Bryggen i Bergen

  27.05.2019

  Se de fem visjonene for Torget - Bryggen i Bergen. Konkurranseutkastene stilles ut for publikum frem til 28. juni 2019.

 • Fem team valgt ut til Torget–Bryggen i Bergen

  29.01.2019

  Bergen kommune er nå ferdig med utvelgelsesprosessen til begrenset plan- og designkonkurranse for området Torget–Bryggen og har offentliggjort hvilke fem team som er valgt ut til konkurransen.

 • Bli med å utvikle området Torget-Bryggen i Bergen

  04.12.2018

  Bergen kommune inviterer til en begrenset plan- og designkonkurranse for byrommene fra Torget til Bryggen. Konkurransen skal bidra til at byrommene oppgraderes, og at området styrkes som byens viktigste knutepunkt, møte- og handelsplass gjennom hele året.

 • Ny arkitektkonkurranse i Bergen sentrum til høsten

  18.07.2018

  Bergen kommune publiserte 5. juli en forhåndsannonsering på Doffin/TED om en kommende begrenset plan og designkonkurranse i Bergen sentrum – helhetlig utforming av byrommene rundt Vågen i Bergen, i anledning regulering og bygging av Bybanens trasé til Åsane. Oppdragsgiver setter også krav Wildcard-arkitekter i teamene som skal velges ut.