Tredje Natur: BAF foredrag 18. november

Tekst Pétur B. Magnason Sist oppdatert 12.11.2015
Onsdag 18. November inviterer Bergen Arkitektforening til foredrag med TREDJE NATUR på Bergen Arkitekthøgskole - BAS kl. 17:00

Tredje Natur er et dansk kontor som utformer konkrete strategier for fremtidens hybride by igjennom idéoplegg, agitation, projektforslag, vitensutvikling og samarbeider. Tredje Naturs blikk er rettet mot steder, hvor det regulerte og det uregulererte kan clashe og skape nye historier. De er fasinert av den kraft og det potentiale, som den menneskeskapte naturen genererer, og vil kortslutte det indgroede skel mellom by og landskap i dansk arkitektur. Tredje Natur undersøker byens blinde vinkel og skaper rum, konstellasjoner og nye betydninger, i og med at naturen og byen konstant forandrer seg.


"Vi arbejder for en by der udvikler sig på trods af tendenser. En by hvor man oplever det ensidige, det invasive og det kunstiges skjulte potentiale og gør effekten fra det kultiverede landskab tydeligt. Der er behov for gentænkning af byens rum, så det tilpasses det levende i byen – ikke omvendt."

Vel møtt

http://tredjenatur.dk/

facebook event