Utdeling av Nord-Norsk arkitekturpris

  Sist oppdatert 21.11.2020
Nord-Norges arkitekturforening (NAF) inviterer til offentliggjøring av årets vinner av Nord-Norsk arkitekturpris (NNA). Prisen er blitt utdelt siden 1974 til prosjekter med spesiell referanse til, og med betydning for nordnorsk historie, kultur og miljø.

Før sommerferien inviterte NAF medlemmer såvel som ikke-medlemmer til å komme med forslag til prosjekter som bør hedres med arkitekturprisen. Det kom inn mange gode innspill, men det var en enstemmig jury som valgte ut prosjektet som nå skal hedres.

Torsdag 3. desember inviterer NAF derfor til forelesning med tidligere vinner av NNA, Morfeus arkitekter, samt etterfølgende offentliggjøring av årets vinner. Arrangementet finner sted i Rødbanken i Tromsø, og i etterkant av offentliggjøringen vil det være lett servering og mingling. Vi ser derfor frem til en hyggelig kveld med mulighet for å møtes på tvers av vanlige konstallasjoner.

Det vil være mulig å følge foredrag og prisutdeling via live-stream og vi oppfordrer alle arkitekter i vår langstrakte region til å bli med på dette. Dersom noen har lyst å samle kolleger rundt noe sosialt andre steder i regionen ber vi de ta kontakt med styret slik de også kan bli en del av festlighetene.

På grunn av endrede retningslinjer for smittevern mot covid-19 er det bare plass til 20 deltakere i Rødbanken. Vi jobber derfor på sprang for å få til streaming slik flest mulig kan får med seg dette arrangementet. 

Påmelding skjer på mail til  naf@arkitektur.no og gi gjerne beskjed dersom du/ dere har lyst å følge med på arrangementet online. Mer informasjon om dette kommer.