VAF inviterer til sommerfest og sesongavslutning!

Tekst KE Sist oppdatert 24.05.2018
Torsdag 7. juni braker det løs i Larvik og Stavern med omvisninger på flotte prosjekter i vannkanten og festmiddag på Larviks nye perle, det transformerte Bedehuset med utsikt over Larviksfjorden.

Vi møtes på jernbanestasjonen i Larvik, hvor vi tar buss videre til Saltbrygga på Østre Halsen. På bussen blir det servert baguetter og mineralvann. På Saltbrygga får vi omvisning av Thore Liverød v/ Alfa Eiendom, som har stor interesse for arkitektur og interessante visjoner for området. Deretter tar bussen oss til Agnes Brygge, like utenfor Stavern sentrum, hvor vi får omvisning i Sjøparken og foredrag av Maj Jøsok v/ MER Arkitektur AS (tidligere Arkitektkontoret Kari Nissen Brotkorb). Kvelden avsluttes tilbake i Larvik, på restauranten Bedehuset hvor vi får servert deres populære sharing meny.

"Å samles for å bryte brød er ikke akkurat noe nytt begrep, men det å dele mat er en ny trend i restaurantsammenheng. Kokkene våre anbefaler og setter sammen en fabelaktig meny på 6 retter som deles på bordet. Dere får servert sharing i 3 puljer, forretter, hovedretter og dessert. Superhyggelig og sosialt!"

PÅMELDING: Bindende påmelding med frist mandag 4. juni. Påmelding skjer via betaling (merket med navn) til kontonr.: 1503.52.87415

PRIS: VAF-medlemmer: 400,-   //    NIL-/NLA-medlemmer: 550,-     //      Ikke-medlemmer: 750,-

OPPMØTE: Larvik togstasjon kl. 16:35 (Tog fra Skien ankommer 16:17 og fra Drammen/Tønsberg 16:31)

RETUR: Vi avslutter på Bedehuset kl. 22:00. De som ønsker fortsetter kvelden, for andre går bl.a. tog i retning Tønsberg kl. 22:32 og retning Skien kl. 22:33.

 

VEL MØTT!

 

www.saltbrygga.no

www.sjoparken.no

www.merarkitektur.no