Velkommen til biblioteket

Tekst Pernille Mofjell Sist oppdatert 24.03.2020
Biblioteket er fysisk stengt, men vi er her for deg også i disse koronatider. Vi har litt lenger behandlingstid, men send oss gjerne en e-post. Vi vil svare deg så raskt det lar seg gjøre. Du kan lese litt om vårt digitale tilbud i denne artikkelen (klikk på overskriften).

Bruk oss digitalt:
- Arkitektur.no/bibliotek & ressursbank/bibliotekets databaser/ søk i artikler fra Byggekunst/Arkitektur N/Mur + betong m.fl., bestill skann av artikler direkte fra databasen. Kontakt biblioteket for å få tilgang.
- Har du lyst til å lese en tidligere utgave av Norske arkitektkonkurranser (NAK) kan du søke i vår Konkurransedatabase hvor alle konkurransene er digitalisert og kan leses i sin helhet.
Biblioteket abonnerer på El Croquis digitalt, du får innlogginsinformasjon da du kontakter biblioteket.
- Se denne listen på norske arkitekter som er presentert i utenlandske tidsskrifter: https://www.arkitektur.no/norsk-arkitektur-i-utlandet (Ligger på nettsiden)
- Ønsker du å låne en bok ordner vi det, søk i bokdatabasen og send oss en e-post.
Biblioteket har et abonnement på Byggforskserien kun til bruk i biblioteket. Siden biblioteket nå er fysisk stengt kan biblioteket søke i Byggforskserien for deg som medlem.

NALs bibliotek er et fagbibliotek tilgjengelig for alle arkitekter som er medlem av NAL, NIL og NLA. Men også andre interesserte kan besøke oss og ta en titt i samlingen. Vi har også flere lesesalsplasser både i tidskrifts- og bokrommet.

Bibliotekets ansatte hjelper alle som ønsker så godt det lar seg gjøre, men medlemmer vil bli prioritert.

Les mer om biblioteket og samlingen.