Velkommen til biblioteket

Tekst Pernille Mofjell Sist oppdatert 29.09.2020
Biblioteket er åpent, vi er her for deg også i disse koronatider og tar alle nødvendige smitteverns hensyn. Vi har litt lenger behandlingstid, men send oss gjerne en e-post. Vi vil svare deg så raskt det lar seg gjøre. Du kan lese litt om vårt digitale tilbud i denne artikkelen (klikk på overskriften).

Bruk oss digitalt:
- Arkitektur.no/bibliotek & ressursbank/bibliotekets databaser/ søk i artikler fra Byggekunst/Arkitektur N/Mur + betong m.fl., bestill skann av artikler direkte fra databasen. Kontakt biblioteket for å få tilgang.
- Har du lyst til å lese en tidligere utgave av Norske arkitektkonkurranser (NAK) kan du søke i vår Konkurransedatabase hvor alle konkurransene er digitalisert og kan leses i sin helhet.
Biblioteket abonnerer på El Croquis digitalt, du får innlogginsinformasjon da du kontakter biblioteket.
- Se denne listen på norske arkitekter som er presentert i utenlandske tidsskrifter: https://www.arkitektur.no/norsk-arkitektur-i-utlandet (Ligger på nettsiden)
- Ønsker du å låne en bok ordner vi det, søk i bokdatabasen og send oss en e-post.
Biblioteket har et abonnement på Byggforskserien kun til bruk i biblioteket. 

NALs bibliotek er et fagbibliotek tilgjengelig for alle arkitekter som er medlem av NAL, NIL og NLA. Men også andre interesserte kan besøke oss og ta en titt i samlingen. Vi har også flere lesesalsplasser både i tidskrifts- og bokrommet.

Bibliotekets ansatte hjelper alle som ønsker så godt det lar seg gjøre, men medlemmer vil bli prioritert.

Les mer om biblioteket og samlingen.