Deltagere på RS-møtet 15. juni 2018. Her deltok både representantskapet, landsstyret og kontrollkomiteen, samt representanter fra sekretariatet. Foto: Kjetil Husebø/NAL.

Vellykket representantskapsmøte 2018

Tekst Kjetil Husebø Sist oppdatert 22.06.2018
Det årlige, ordinære RS-møtet ble avholdt i Arkitektenes Hus, Oslo torsdag 14. og fredag 15. juni 2018. Møtet torsdag var uformelt, og tilrettelagt for gjennomgang og diskusjon av sakene som ble besluttet fredag. Sakslisten var lang og inneholdt mange saker som staker ut kursen for NAL fremover.

— Det er gode tider i NAL. Nå er de store sakene i strategiprosessen landet, og vil bli implementert i tiden som kommer. Organisasjonen rigges for økt medlemsdeltakelse og demokrati, mer gjennomslagskraft og mer output for medlemmer i hele landet, sier NALs president, Alexandria Algard.

Det var mange viktige saker som stod på agendaen , og det var svært gode samtaler og konstruktive diskusjoner. På representantskapsmøtet ble det valgt ny president. Hovedsaker i strategiprosessen ble vedtatt. Det er saker knyttet til styrking av egen organisasjonsmodell og desentralisering av organisasjonen. Implementeringen starter i 2019.

Revidering av NALs vedtekter og NAL Student (nytt navn: studentgruppen) ble også vedtatt. Det ble vedtatt at det blir én ressursperson for lokalforeningene og studentgruppen.

Det ble også bestemt at styret vedtar budsjettet i NAL som tidligere mens at RS skal vedta langtidsbudsjett/planer.

Noen av sakene som stod på agendaen skal utredes videre, bl.a navneendring og utvidelse av medlemskriteriene i NAL. 

Se protokoll

Les også NAL er på rett vei

Årsmelding 2017

Årsmelding 2017 ble lagt frem og godkjent i RS. Les årsmeldingen her (pdf)

Skjermbilde 2018-06-18 kl. 11.14.46

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Foto: Kjetil Husebø/NAL.