Wildcard

 • 83 kontorer på Wildcardlisten

  31.03.2020

  Wildcard er unge arkitektkontorer i etablerings- eller oppbyggingsfasen. Det er nå 83 kontorer med i Wildcardlisten, hvor kriteriene er etablering innen de siste åtte årene og at alle partnere er under 40 år.

 • Har du behov for en mentor?

  31.03.2020

  Som en del av NALs Wildcardordning tilbyr 23 erfarne arkitekter å være mentor for Wildcardkontorer. – Vi har en kjempepositiv erfaring med å få mentoring. Alle mentorsesjonene vi har hatt har ført til konkrete endringer, forteller Hallstein Guthu.

 • Supertilbud på Archicad for Wildcardkontorer!

  01.11.2019

  Graphisoft Norge, som er den norske distributøren av Archicad, BIMcontact, Solibri, ArchiTerra og ArchiFrame, vil være med og støtte yngre arkitekter. NAL har derfor inngått et samarbeid med Graphisoft Norge som gir alle Wildcardkontorer et helt spesielt tilbud på Archicad.

 • Wildcardkontorer stiller ut i Arkitektenes Hus

  22.01.2019

  I forbindelse med lanseringen av vårens program i OAF 24. januar, har Holt O'Brien og Svingen Arkitektkontor invitert wildcardkontorer fra hele landet til å stille ut et referansebilde som de mener sier noe spesielt om sitt forhold til historie og fortiden.

 • – God økonomi i å tenke universell utforming

  22.01.2019

  Norske arkitekters landsforbund tilbyr denne våren, med støtte fra Bufdir, et nytt kompetanseutviklingsprogram om universell utforming og inkluderende arkitektur spesielt utviklet for arkitekter. Spesialpris til Wildcard og alle arkitekter under 40 år!

 • 26 nye kontorer på Wildcardlisten i 2018

  20.12.2018

  Det er nå tilsammen 79 kontorer som tilfredstiller Wildcardordningens kriterier.

 • Oslo Åpne Hus byr på arkitektur og hageanlegg 22. – 23. september

  19.09.2018

  Til helgen har Oslos befolkning mulighet til å se innsiden av byen, ca hundre arkitektoniske mesterverk. Fire Wildcardkontorer og en utstilling med Wildcardprosjekter er også med. Arrangementet er gratis og åpent for alle.

 • Delt 2. premie til Wildcard Holt O´Brien i den åpne idékonkurransen om Huntonstranda i Gjøvik

  19.06.2018

  To utkast ble tildelt 2. premie. Det ene var forfattet av Oslo-baserte Holt O´Brien i samarbeid med italienske De Gayardon Bureau. Holt O´Brien er ett av de 75 kontorene på Wildcardlisten på arkitektur.no, der alle partnere er under 40 år.

 • Parallelloppdrag for Lørenskog stasjon utlyst

  07.06.2018

  Parallelloppdraget skal belyse framtidige utviklingsmuligheter for Lørenskog stasjon og de sentrale områdene rundt stasjonen. På bakgrunn av tilbudskonkurransen velger kommunen ut tre konsulentgrupper, hvorav ett Wildcardteam, som parallelt får i oppdrag å jobbe med forslag til helhetsplanen for utviklingen av Lørenskog stasjonsområde.

 • Wildcard på Oslo Future Living - og spesialpris!

  16.05.2018

  Wildcard-kontorene Topic, Kaleidoscope Nordic og Austigard Arkitektur får en plass på scenen på konferansen Oslo Future Living som arrangeres 23. mai på SALT i Oslo. I tillegg får alle de syv som sendte inn forslag en utstillingsplass. Wildcardkontorer som ønsker å delta på konferansen, får spesialpris!

 • Ettermiddagsseminar 31. mai: Å starte og drifte eget firma

  15.05.2018

  NAL og OAF inviterer Wildcardkontorer og unge arkitekter til ettermiddagsseminar om å starte eget firma. Du får blant annet innsikt i ulike selskapsformer og avtaler samt IT-sikkerhet og hvordan du kan komme i gang med gode og fleksible IT-løsninger.

 • Fra stasjon til sted - visjoner for Lørenskog

  14.05.2018

  Et spennende nytt oppdrag som også vil være rettet mot Wildcard-kontorene, er på trappene. NAL oppfordrer alle interesserte til å følge med på Doffin, da utlysningen vil publiseres innen kort tid.

 • Wildcard + dobbelt dansk i Skien

  23.04.2018

  JAJA Architects og Arkitema ble denne uken valgt ut til å bidra i parallelloppdraget for Ibsenbiblioteket i Skien. I tillegg er det Oslobaserte Wildcard-kontoret Holt O’Brien engasjert i prosessen, i samarbeid med norske Gattaca, AP+E fra Irland og italienske De Gayardon Bureau.

 • Gratis workshop for Wildcard: Metoder for utvidet medvirkning i plansaker

  03.04.2018

  I workshopen 12. april får du delta i en samtale etter metoden "The Circle Way". Vi skal praktisere medvirkning og gå i dybden for å finne ut hvorfor og hvordan medvirkning i plansaker kan gi wildcard-kontor oppdrag og inntekter. Workshopen ledes av Anne Wodstrup, arkitekt og daglig leder i URBA AS og en av Wildcard mentorene.

 • "Open Call" for unge arkitekter (Wildcard)

  23.03.2018

  Festivalen Oslo Future Living ønsker å gi unge og nyetablerte arkitektkontorer en plass på scenen for å vise seg frem foran eiendomsbransjen.

 • "Ibsenbiblioteket" – også tilrettelagt for Wildcard

  16.02.2018

  Ett av de tre teamene som skal velges i parallelloppdraget for Ibsenbiblioteket skal være et yngre, nyetablert kontor (Wildcard).

 • Wildcard Hesselbrand med paviljong på Stockholm Furniture & Light Fair

  09.02.2018

  Hesselbrand har designet paviljongen Rooms House (Kärnhuset på svensk), et samarbeid med Tidskriften Rum, som stilles ut på årets Stockholm Furniture & Light Fair. Paviljongen er en modell i skala 1:1 av Hesselbrands visjon for fremtidens familiebolig.

 • Reduserte priser på NALs kurs for Wildcard MNAL

  09.01.2018

  Fra 1.1.2018 tilbyr NAL reduserte priser til medlemmer av NAL med kontorer registrert på Wildcardlisten.

 • Wildcardordningen – innspillsmøte 12. januar 2018

  22.12.2017

  NAL inviterer til innspillsmøte om Wildcardordningen. Wildcard-kontorene og unge arkitekter inviteres spesielt. Benytt anledningen til å komme med dine innspill.

 • NAL gjenopptar Wildcard

  30.03.2017

  NAL gjenopptar Wildcardordningen på eget initiativ, og i første omgang med egne midler. Vi oppfordrer unge arkitektvirksomheter med partnere under 40 år i etablerings- eller oppbyggingsfasen til å registrere seg.

kontakt