Wildcard på Oslo Future Living - og spesialpris!

Tekst Perann Sylvia Stokke Sist oppdatert 16.05.2018
Wildcard-kontorene Topic, Kaleidoscope Nordic og Austigard Arkitektur får en plass på scenen på konferansen Oslo Future Living som arrangeres 23. mai på SALT i Oslo. I tillegg får alle de syv som sendte inn forslag en utstillingsplass. Wildcardkontorer som ønsker å delta på konferansen, får spesialpris!

Oslo Future Living – som avholdes på Salt i Oslo den 23. mai – er en festival hvor vi skal diskutere arkitektur, mobilitet, bygg, prosjekter, forretningsmodeller, tekniske løsninger og digital kompetanse som trengs for å skape bærekraftige, smarte og fremtidsrettede byer. Konferansen arrangeres av Estate Media, i samarbeid med Multiconsult og NAL. 

Alle kontorene på Wildcardlisten ble gjennom en "Open Call" invitert til å presentere sine ideer for "Fremtidens Oslo".

Fremtidens Oslo” er et prosjekt eller en idé som er innovativt, bærekraftig og verdiskapende. Tema kan være alt – områdeutvikling, bygg, arkitektur, byrom, infrastruktur, felleskap, møtepunkt-konsept, osv, osv. Har du et referanseprosjekt eller en idé som matcher dette og Oslo Future Living – da får du mulighet til å presentere dette foran eiendomsbransjen.

Disse tre presenterer:

  • Constantin Boincean, daglig leder, partner og arkitekt MNAL i 
TOPIC:ARCHITECTURE
  • Tor O. Austigard, arkitekt MNAL i Austigard Arkitektur
  • Tone Berge, arkitekt MNAL og partner i Kaleidoscope Nordic

Spesialpris for Wildcardkontorer

Wildcardkontorer som ønsker å melde seg på konferansen får spesialpris, Kr 1490,- pr person eks MVA. Skriv Wildcard i kommentarfeltet i påmeldingsskjemaet.

Program og påmelding Oslo Future Living på konferansens nettsider